Реклама / Ads
1| 5832 |20.02.2015

Софийски районен съд се мести в нова сграда

.
Считано от 23 февруари държавните съдебни изпълнители при Софийския районен съд и Служба „Архив”, обслужваща гражданското производство, ще осъществяват дейността си в сградата на бул. ”Цар Борис ІІІ” № 54.

Там от 4 март се мести и Трето гражданско отделение на Софийския районен съд. В тази връзка на 26 и 27 февруари 2015 г. ще започне преместването на отделението, поради което след 12:00 ч. на 26 февруари няма да се извършват справки по делата в сградата на ул.”Съборна”№ 9. Регистратурата на Трето гражданско отделение ще функционира нормално и съдебните заседания ще се провеждат редовно в сградата на ул.”Съборна”№ 9.

 

Входът на сградата на бул.”Цар Борис ІІІ”№ 54 временно ще бъде от към ул.”Баба Илийца” (до парк Лагера), поради извършваните към момента строителни работи в околното пространство около сградата.

 

Преместването на Софийския районен съд в нова сграда е безпрецедентно като обем, поради което поставя много и различни труднопредвидими обстоятелства. Ето защо призоваваме гражданите и техните представители за разбиране при евентуално възникнали проблеми при функционирането на съда.

 

Крайният срок за подаване на документи за конкурса за попълване на свободните работни места в СРС пък е до 5 март 2015 г.  Набирането на достатъчен брой кандидати и скорошното назначаване на нови служители в съда, е предпоставка за добрата организация на съдебната дейност и работата по обслужването на граждани на бул. „Драган Цанков” 6, както и в Съдебната палата на бул. „Цар Борис ІІІ” 54.

 

Конкурсът е обявен за следните 114 щатни бройки :

Съдебни секретари – 54

Съдебни деловодители – 52

Призовкари – 7

Съдебни архивари – 1

 

Конкурсът ще се проведе на три етапа. Първият – одобряване по документи, втрорият – практически изпит и трети етап – събеседване на кандидатите със съдийска комисия. Срокът за подаване на документи е до 5 март 2015 г. Информация за необходимите документи и адреса за подаването им, както и подробности за изискванията към кандидатите може на намерите на страницата на СРС: srs.justice.bg. "Уведомяваме обществеността, че въпросите свързани с организацията на движението и паркирането са отговорност на Столична община, поради което всички въпроси свързани с това следва да бъдат отнасяни към общинската администрация", съобщават от съда.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Искров предложи Димитър Костов да замести Гунев в БНБ 4| 3909 |29.01.2015 . Съпрузи застреляни в софийския кв. "Витоша" 18| 6150 |08.01.2015 . Софийските улици почистени, движението нормално 0| 3576 |30.12.2014 . Албена мести плажа си в София 1| 4510 |15.12.2014

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ

    ДОБРО УТРО