Реклама / Ads
9| 5132 |22.01.2016 НОВИНИ

Г. Софкин пред Фрог: Москов ме излъга два пъти

.
Георги Софкин
Здравният министър Петър Москов мен лично ме е излъгал два пъти. Това каза двукратният световен и олимпийски шампион Георги Софкин , който е председател на организацията „Малки европейци“. Той лично потърси Фрог нюз , провокиран от скандала с ваксините.
 

 Ето какво разказа той: През 2001 година в Холандия  ми направиха много сложна операция на гръбначния канал. Операцията струваше 100 000 долара, но аз не платих нито стотинка. Докато съм бил под упойка, заради аномалии на гърлото ми, пострадаха горните ми зъби. Впоследствие ги загубих всички. Докато беше зам .-председател на ДСБ , преди около 2 години,  се срещнах с Москов в заведението „Мамма  Миа “.  Като лекар, той отлично е запознат със здравословните ми проблеми. Директно ми каза, че ще ми помогне, като ме прати при най-добрите стоматолози. Светна ми пред очите, защото малките хора сме орисани да минаваме през невероятни страдания, за да оцеляваме.  Познайте какво стана? Спря да си вдига телефона, спомни си Софкин.

 

Следващата ни среща беше в едно от телевизионните студия. Той беше на няколко месеца министър. Стана дума, че за да продължа да тренирам, са ми необходими за няколко месеца парична помощ от 500-600 лв . Бадминтонът  е спорт, при който се натоварва гръбначния  канал, а това може да се окаже пагубно за малките хора. Москов откликна със същия ентусиазъм като предния път. „До няколко дни всичко ще ти уредя“, обеща той. От тогава още чакам. Вече знаех, че това е поредната партенка, която ми пуска. Не знам защо лъже така. Мен ме преметна за толкова дребни неща, а си представям, ако е за нещо още по-сериозно. Потърсих ви, защото не мога да си представя, че някой може да се хване на думите на Москов. Не ми се приказва и за заместникът му Ваньо Шарков , който още преди време го виждах да слиза от едни  джипове. Абе  не е за разправяне, тежко на хорицата, дето трябва да ги търпят тези. Вече и да кажеш истината, това няма значение за никого. Кой ще те чуе, попита риторично Софкин.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 16395 |22.01.2016 Само във Фрог: Спряган за шеф на отбраната, живее на гърба на НАТО . 1| 4817 |22.01.2016 Миков: Правителството проспа да дискутира представителността . 9| 6710 |22.01.2016 И. Вълчев за Фрог: Властта разиграва пошли спектакли . 16| 11439 |22.01.2016 Журналистът Д. Бузов за Фрог: Кметът на Враца работи за мутрата Ники Турчето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads