Реклама / Ads
0| 5789 |24.07.2022 НОВИНИ

Бурни спорове в социалните мрежи: С или без охрана ходи Кирил Петков на почивка на „Корал“

.
Кирил Петков и Линда Петкова Източник: Facebook
Кирил Петков почива със семейството си на плаж „Корал“. Това стана ясно от снимки, публикувани в профила във Фейсбук на бащата на министър-председателя в оставка – Петко Петков. От тях става ясно, че семейство Петкови е посетило изложба на картини на плажа.
 

От снимките се разбира още, че Кирил Петков е заедно със съпругата си Линда и дъщерите му. Плаж „Корал“ е любимо място на семейството и то често може да бъде засечено там.

 

 

Присъствието на премиера в оставка на плажа предизвика дебат в социалните мрежи относно охраната му и има ли такава. В групата „Да запазим Корал“ се появи съобщение: „Да не помислите, че на входа на плажа това са мутри, спокойно, служители на НСО са... Поне да идат да се изкъпят в морето...“

 

.
Източник: Facebook

 

Под поста някои се възмущават, че министър-председателят е дошъл с бодигардове, а други яростно го защитават, че за първи път България има нормален премиер, който плажува заедно с обикновените хора. В дискусията се включи и самият Кирил Петков: „Наско, човек, обади се, ако си на плажа. НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се радвам да съм тук и даже да разгледаме изложбата“.

 

Въпросният Наско е модераторът на групата „Да запазим Корал“ - Атанас Русев. Всъщност това е човекът, направил най-много плажът да не бъде застроен.

 

„Много е тъжна картинката, в която един премиер ходи по плажа с цялата си свита и всичките лакеи се трупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат. Това ми заприлича много на един друг премиер от близкото минало... Няма как да съм част от това. Изключително критичен съм и сметнах, че няма нужда те излагам пред хората с простоватия си и прям изказ. Може да си пишете и 5-ци и 6-ци, аз ви пиша 2-ка в частта опазване на Природата, опазване на Горите, опазване на Черноморието. На тези изпити сте скъсани жестоко. И няма поправителни. Корал е символ на борбата ни за опазване на Природата. Просто си седях там на плажа и се чудех, какво точно правите на този плаж. И е чудесно, че след толкова години приятелство, си говорим през фейсбук. Наздраве!“, отговаря той на премиера в оставка.

 

Веднага след това Петков му отговаря: „Звъннах ти!“.

 

В ефира на bTV тази сутрин екоминистърът в оставка Борислав Сандов заяви, че Петков не е бил с охрана на плажа.

 

„Разходих се и нямах информация предварително, но видях министър-председателя там. Обменихме няколко приказки, все пак той си почиваше. Не исках да говорим по работа. Нито аз бях с охрана, нито той“, каза Сандов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3496 |19.07.2022 След остри спорове: Две комисии към НС одобриха промени на договора за първите Ф-16 . 0| 2925 |15.07.2022 Иван Таков: Единствено БСП концентрира усилията си в решаване на социалните проблеми и постигна не малко успехи . 0| 3905 |12.07.2022 Ген. Гяуров: На началниците на полицайката Радева е трябвало да им светне лампата от социалните й мрежи . 0| 2797 |20.06.2022 Жителите на Псков получават глоби за антивоенна позиция в социалните мрежи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads