Реклама / Ads
6| 5972 |13.05.2019 НОВИНИ

Спаси София: Не може да няма виновни за този провал

.
Източник: Facebook/ Спаси София
Моля, споделете! Безкрайният ремонт в центъра ще продължи и през 2020 г., тъй като Столичната община чак сега се сети, че подземните комуникации по улиците Цар Иван Шишман и 6-ти Септември имат нужда от смяна.
 

Това означава дейностите да се проточат цели 3 години, вместо обещаните 300 дни, а с това неудобствата, дупките, калта и строителните дейности ще продължат. Свидетели сме на лоша градска среда, съсипване на бизнеса в района и окончателно вгорчаване на живота на живущите!

 

Затова настояваме за незабавна оставка на Ирина Савина, която от 13 години е зам.-кмет по строителство! Нейна основна задача е да планира проектите и да координира ремонтите с дружествата. Как така е "забравила" подземните комуникации? Не може да няма виновни за неспиращата поредица от провали в центъра на София! Държим кмета Йорданка Фандъкова  незабавно да освободи Ирина Савина и да отговори:


Как така общината чак сега се сеща, че топлопреносната мрежа е стара и трябва да се смени?


⁉Колко още години ще са ви необходими , за да ремонтирате 3 централни улици?
Къде са спали всички по веригата, одобрили и съгласували на няколко експертни съвета проекта, но са "забравили" старата подземна мрежа?


Това опит ли е да бъдат спестени глобите за закъсняващия ремонт, с които вие, "безкомпромисната" кметица, непрестанно се заканвахте?

 

Г-жо кмет, огромно е разочарованието ни от неспособността на вашия екип и от личното ви нежелание да решите проблема. Писна ни от вашите жалки оправдания - целият свят ви е виновен, че се нуждаете от три години, за да ремонтирате три улици. Това са вашите лични #ВидимиРезултати, жалко, че се налага всички да ви ги търпим!

#ОСТАВКА #РемонтНаРемонта #Некадърници

 

Спаси София, Facebook

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5219 |13.05.2019 Плевнелиев: Корупцията е навсякъде, но Радев не може да говори колко корумпирана е държавата . 0| 4970 |09.05.2019 Вижте къде може да получите смъртно наказание за селфи и солена глоба за джапанки . 5| 3904 |08.05.2019 Д-р И. Маджаров: Може да се преговаря за увеличаване на пътеки и лимити за болници . 0| 3938 |05.05.2019 Партия използва знак ”ВВС”, ЦИК казва дали може по сигнал на военно министерство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads