Реклама / Ads
1| 2963 |08.08.2022 НОВИНИ

Станислав Балабанов: Няма да правим коалиция с ГЕРБ, ДПС и Възраждане

.
Станислав Балабанов
”Ако върнем лентата назад, ние изтеглихме министрите си навреме от този кабинет поради две основни причини и всички тези проблеми, които ни създаваха по министерствата. Гласуваш за ИТН, и получаваш истината - такава какво винаги сме се стремяли. Предстои кампания и няма да кажем предварително с кой бихме влезли в коалицията.
 

Единствено като папагали повтаряме, че с ГЕРБ, ДПС и Възраждане няма да участваме в коалиция. Да става ясно, защото същите тези, които протестират пред парламента, ни ушиваха, че сме мафия, сега ушиват и президента, че е мафия".Това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ" пред Нова телевизия.

 

Едни избори са катарзис за политическите партии. Ние не искаме кабинет с участието на Кирил Петков и Асен Василев. Тези двамата в никакъв случай не трябва повече да се сдобиват с власт, защото в момента българското общество плаща цената на техните глупости и грешки, повтори той предишни свои изказвания.

 

Той коментира и темата ца газа: "Реалността е такава, че ЕС малко или много е зависим все още от доставките на руски газ. За това трябва да сме малко по-гъвкави". Това заяви доскорошният депутат.


"Търпяхме достатъчно лъжите на Кирил Петков, който се опитваше да говори как в момента щяхме да потребяваме четири пъти по-евтин газ, а се оказа, че "Булгаргаз" искат с 60 процента увеличение на газта. Не знам как ще се отрази ако гражданите трябва да плащат безпрецедентни цени за газа. Тук големите европейски страни се обединиха, подходиха практично, защото въпреки политическите санкции срещу Русия, има начини да продължат отношенията за доставяне на гориво. Каквато и газ да идва, тя е ще е руска. Въпросът е на каква цена ще идва", каза още той.


"За разлика от платените протести сега, протестите през зимата ще бъдат доста по-зловещи, защото никой няма да търпи да не може да се отоплява вкъщи. Тези, които са сега пред президентството, са от доста НПО-та, които инвестират потенциала си да протестират срещу кого? Същите тези протестиращи направиха 1-2 протеста пред парламента, когато ние вътре се чудехме срещу како протестират протестиращите. Те са познати напоследък тези лица от протестите", добави той.



 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2870 |08.08.2022 Зеленски: Киев няма да отстъпи територии на Москва дори и при референдум . 0| 2869 |07.08.2022 Деница Сачева: Путин използва ”Газпром” за външна политика. Няма модел ГЕРБ-ДПС . 0| 2941 |07.08.2022 Зам.-министърът на транспорта: Намерихме част от тахографа, автобусът няма спирачен път . 0| 2978 |07.08.2022 Диана Русинова: Повечето шофьори пътуват през нощта - тогава контрол няма и корупцията е голяма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads