Реклама / Ads
10| 2803 |18.07.2023 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Добра е идеята за предварителни избори за кмет на София на демократичната общност

.
Стефан Гамизов
Идеята за предварителни избори за кандидат за кмет на София на демократичната общност е повече от добра. ПП-ДБ са длъжни да участват в такива, защото по ирония на съдбата, те представляват тази общност сега в правителството.
 

Всеки трябва да може да участва в тези избори без значение за политическа формална принадлежност.


Така ще стане ясно, кой от кандидатите биха предпочели хората живеещи в София, което ще позволи в последствие да се обединим около една кандидатура.


Дори ГЕРБ, които нямат нищо общо с демокрацията, но са силно подкрепяни от лобито на корупцията и близките връзки с РуZZия в ЕНП, могат да издигнат своя кандидатура през някакъв инициативен комитет и после да признаят тези предварителни избори, които ще изтрият поне малка част от ликетата от управлението на София от Борисов и Фандъкова.


САЩ е най-силната демокрация е света не случайно. Там волята на гражданите се зачита и затова се правят тези сложни и дълги предварителни избори щат по щат за кандидат за президент. Време е за предварителни избори в София.


Нека да видим комунистическото чедо и унуче Терзиев има ли подкрепа, същото за Вили Лилков, нека Борисов вместо интриги и далавери с уговорени политически мачове с Пеевски и Радев, да вземе да се впусне с кандидат в открита предварителна надпревара.


Така всеки с претенция, че е от демократичната общност ще получи вот на доверие, дори комунистите и ДС промъкнали се с ПП и Терзиев сред нас. Глас народен, глас Божи!


После всички ще гласуваме за кандидатът, който е спечелил.


Готов съм да стана инициатор на този предварителен вот, ако имам вашата подкрепа. Нека направим предварителни избори на Демократичната общност с подписано споразумение между партиите, че ще признаят резултатите за кандидат за кмет и общински съветници!

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2643 |18.07.2023 ЮИДП с призив: Превенцията – най-добрата защита от горски пожари! . 4| 8187 |12.07.2023 Директорът Василев изрита и най-изявения български театрален фотограф Стефан Н. Щерев от Народния театър . 1| 3223 |07.07.2023 155 години от преминаването на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа ще отбележат в Новград . 5| 3160 |02.07.2023 Наталия Киселова: Нито цацаратурата беше по-добра от гешевтурата, нито сега положението се е подобрило

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads