Реклама / Ads
19| 5438 |02.07.2021 НОВИНИ

Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на „Автомагистрали“

.
Стоян Беличев
Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество „Автомагистрали“ ЕАД да има секс стая. Щял отново да се кандидатира да шеф на дружеството, тъй като бил подготвен да върши тази работа.
 

В своя публикация bird.bg информира за стая за първа помощ в административната сграда. Там липсвал задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали, нямало дори бинт. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони.

 

На въпрос на Bulgaria ON AIR ползвана ли е за сексуални услуги стаята, вече бившият шеф „Автомагистрали“ отговори: „Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж, на който работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?“

 

„Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия, защото това е стая, която е направена с проект по ЗБУТ, която трябва да има всяко едно дружество с такъв персонал на територията си. И тя се използва по предназначение, скоро имахме случай, припадна колежка с ниско кръвно, която беше настанена там, докато се възстанови“, допълни Беличев.

 

Изненадващо той потвърди, че ще подаде документи отново да оглави дружеството, с мотива, че е подготвен да върши тази работа.

 

Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път, като промените вече са вписани в Търговския регистър.

 

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

 

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

 

Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2965 |29.06.2021 Българският енергиен холдинг отрече за извънредна проверка . 12| 5659 |25.06.2021 Смилов: Като истински котарак на Шрьодингер Борисов пребивава в неизяснено квантово състояние поне от 2020г. . 1| 3375 |20.06.2021 Постоянен арест за бившия полицай, ограбил банка в Дупница . 4| 3294 |19.06.2021 Подобрява се здравословното състояние на патриарх Неофит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads