Реклама / Ads
0| 10328 |01.06.2022 НОВИНИ

Страхливците учат смелите или как Западът тласка Путин към Трета световна война

.
Мисълта, че има държави, държавни лидери или отделни политически фигури, които все още не подкрепят Украйна по пътя към победата над Русия, не ме напуска. Те търсят начини да спрат войната, а не как да спечелят войната.
 

Реториката и позициите (публични и непублични) от последните седмици на различни съветници на страха от различни страни, където работи McDonald's и няма предупреждения за въздушни нападения, доказват, че временната зона на комфорт все още има предимство пред инстинкта на самосъхранение, пише в анализ за „Главред“ украинският журналист Михаил Ткач.

 

Хенри Кисинджър не може да не знае, че Путин отиде по-далеч точно след като му беше даден Крим.

 

Журналистите, които написаха редакционната статия на New York Times, може би са забравили как да реагират на терористите от 11 септември. А Русия е терористична държава.

 

Те очакват военният арсенал на Русия да се изчерпи по-бързо от техния арсенал от причини да не ни помогнат да победим Русия.

 

Те възпират Путин от Третата световна война чрез липсата на пълномащабна реакция на солидарност и пълна блокада – тласкайки Путин към Трета световна война.

 

Те са готови да признаят, че 2+2=5 (Благодаря ти, Оруел).

 

Те лично вече са поробени, докато Украйна продължава да се бори за свобода за всички.

 

Поробените хора, премиерите и правителствата съветват свободните хора. Страхливците учат смелите. Само защото робството им изглежда средство, с което да откупят свободата, а страхът сякаш гарантира мир. Само защото този свят до голяма степен е изграден върху вярата, че свободата има условия. Условия, които са тук и сега, несъвместими с живота.

 

Те замръзнаха в очакване кое ще се разшири по-бързо: НАТО, ЕС или ракът на Путин.

 

Свободата не може да зависи от това кой я унищожава.

 

Две плюс две е четири.

 

Превод и редакция: Веселка Иванова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10929 |23.05.2022 Анализатор: Западът знаеше за плановете на Путин за Украйна още през лятото на 2021 г., но продължи да флиртува с него . 0| 5597 |12.05.2022 Проф. Кънчев: Големият проблем на Русия е, че Западът също се готви за дълга война в Украйна . 0| 3654 |03.05.2022 Путин призова Макрон Западът да прекрати оръжейните доставки за Украйна . 0| 4229 |30.04.2022 Димитър Гърдев, ИТН: Западът никога няма да върне старите си взаимоотношения с Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads