Реклама / Ads
1| 5052 |17.09.2007 НОВИНИ

"Страшно" положение в София видя Първанова, Кадиев - непроменен модел "Софиянски"

.
Пряка и индиректна словесна битка се развихри по медиите рано понеделнишки. Кандидат-кметове и кметици се надпреварваха да опишат в черни краски софийското настояще и да разсеят облаците за бъдещето, ако точно те заемат кметския стол.
 

Положението в столицата е страшно и изход от това е всички да се обединят и да работят за града, заяви по БТВ Антония Първанова, кандидат за кмет на София. Сериозна криза с боклука, проблем с инфраструктурата и с благоустройството; нови сгради, приличащи на месокомбинат с пощенска кутия - такива проблеми видя кандидат-кметицата на НДВС. Жълтата партия била готова с проекти, по които София ще получи от ЕС 40 млн. евро.

В София има около 350- 400 хил. човека, които трябва да бъдат активирани да гласуват. Те са загубили посоката ляво-дясно през последните 17 години, на свой ред артикулира по НТВ Милан Миланов, кандидат за кмет на София от ССД, които първоначално подкрепиха кандидатурата на Мартин Заимов. Ако се появи обединяваща фигура за кмет, тогава Миланов щял да оттегли своята.

Изборът пред БСП на балотажа в София ще бъде много труден, ако до него достигнат кандидати, сред които не е Бриго Аспарухов, затова ще направим всичко възможно, ако има балотаж в столицата, там да отиде кандидатът на левицата. Георги Кадиев, водач на листата на БСП за общински съветници, обяви по БТВ, че битката "генерал срещу генерал" е много лесна, ако се влезе в тази плоскост на предизборната кампания. Голямото предизвикателство било БСП да докаже, че може да управляваме добре. Бойко Борисов не бил борец против корупцията, защото най-голямата корупция била по времето, когато кметът на София изпълнявал длъжността главен секретар на МВР. Изцяло корупционният модел “Софиянски” не бил променен с нищо за две години, подчерта Кадиев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8493 |11.09.2007 Мистериозен нов собственик на ВВТ предизвика военни действия за ефира на София . 11| 5132 |01.09.2007 От Бузлуджа: Кметската кампания - тежка и лъжлива; Бриго - победител в София . 5| 5529 |31.08.2007 БСП пуска генерал от разузнаването срещу Бойко Борисов в София . 2| 5525 |31.08.2007 Кражба на документи с кодово име "София" диплят в Скопие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads