Реклама / Ads
95| 11009 |14.06.2014 НОВИНИ

Сугарев: Прокуратурата е на ДПС; да е жив и здрав Станишев

.
Случва се нещо, което трябваше да стане по-отдавна. Цветан Василев се разделя с Пеевски – добре. Става държавен скандал защото там има много интереси. Василев ще плати тежка цена за приятелството си с Пеевски. И тази раздяла с цялата шумотевица и тайни сценки ще изиграе положителна роля. Участието на прокуратурата, МВР, ДАНС е смущаващо, заяви журналистът Огнян Стефанов в „На светло с Люба Кулезич”.
 

 

Това МВР, което през цялата година показа некадърност, изведнъж се струпва цялото, а мобилизацията на ДАНС е като при защитата на Берлин. Това е знак, че държавата е в ръцете на  Пеевски и на хората като него. Пеевски може да си позволи да мобилизира прокуратурата, допълни Стефанов.

 

Това прилича на десант, но това не е първият през изминалите дни – първият беше при американския сенат, допълни Харалан Александров. Трябваше да дойде световният хегемон да ни се скара – визирам ЕС.

 

Тези същите прокурори на Пеевски защо те не кажат какво се случва в ТЕЦ Марица 2, да се извади на светло кой къде участва, призова Стефанов.

 

Да се извади на светло „Южен поток”, допълни Едвин Сугарев, който също бе гост в „На светло”.

 

Бързите избори не може да реши всички проблеми, но те са единственият вариант за по-нормално управление. Започнаха обаче да се пишат сценариите за него. Прокуратурата е набъркана в самия генезис. Костинбродската афера е пример за това. Прокуратурата обръща палачинката, тя подкрепя само ДПС. Показателно е напускането на Роман Василев, който е човек на Цветан Василев, коментира Сугарев.

Пеевски носи негативи на ДПС. Добрите неща, които направиха не се виждат, вижда се само Пеевски, смята Александров.

 

Пеевски нанася не само щети на ДПС, но и на цялата държава. В момента ДПС не се олицетворява от Доган и Местан, а от него.

 

БСП е в губеща позиция, ще понесат големи удари на тези избори. Тя ще се превърне в средно голяма партия. Да е жив и здрав Станишев да управлява, защото е полезно да поизчезне, е позицията на Сугарев за предстоящите избори.

 

ГЕРБ ще понесе щети от Пеевси. Той израсна в периода когато те управляваха. Скочи срещу Цветан Василев, още не е скочил срещу Борисов, но може да го направи, смята Стефанов.Според него следващият "противник" на Пеевски ще е самият Доган.

Верният ход на ГЕРБ е коалиция с БСП, посочва Александров. Активистът на ГЕРБ е син на стар апаратчик. Борисов носи нещо от Живков, обоснова се той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 4873 |14.06.2014 Лекари осъдиха прокуратурата за 100 000 лв. . 9| 5213 |13.06.2014 Прокуратурата e издала 19 разрешения за обиск на фирми . 7| 5344 |09.06.2014 8 години затвор поиска прокуратурата за антимафиота Орлин Тодоров . 30| 5091 |03.06.2014 Манфред Вебер доволен от ГЕРБ; поздрави Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads