Реклама / Ads
17| 7124 |08.04.2021 НОВИНИ

Татяна Дончева пред Дойче Веле: ГЕРБ попълва и подменя ударно всякакви видове бордове. Трябва да ги спрем

.
Татяна Дончева
ГЕРБ междувременно попълва и подменя всякакви видове бордове. Това се извършва на скорост по време на цялата предизборна кампания, продължава и сега. Този процес трябва да бъде стопиран и върнат на изходна точка. Действията по разрушаване на крепостта ГЕРБ не могат да бъдат оставени само на едното служебно правителство, дори то да бъде с четири месеца продължителност казва още Дончева пред Дойче веле.
 

Много ще е хубаво, ако можем преди служебното правителство за 2-3 месеца хоризонт да сформираме едно преходно правителство, което да може да започне да върши тези разрушителни работи срещу превземането на Българската банка за развитие, АПИ, БЕХ, Фонд “Земеделие” - голямата касичка на ГЕРБ и източник на ресурси за натиск, смята тя.


Струва ми се, че ще е добре, ако отидем на новите избори при едно отслабено състояние на ГЕРБ. Ако ние им оставим силовите структури и финансовия ресурс, битката ще продължи да е много неравностойна, категорична е Дончева.

Политическите наблюдатели и социолози, щедро финансирани от ГЕРБ, тласкат нещата към бързи избори. На хората около Слави Трифонов се внушава, че те на следващи избори ще бъдат първа политическа сила. Тогава те ще бъдат първа политическа сила заедно с ГЕРБ. Ако минат и двата избора в кратки срокове, Бойко Борисов ще сложи Слави на паравана, запазвайки си цялата държава, абсолютно всички позиции и финансови възможности. Това трябва да се избегне, обяснява лидерът на "Движение 21".


Формацията на Слави се вписва напълно в неговите вкусове и разбирания. Това е резултат от 30 години еволюция, между които 12 години управление на Бойко Борисов и кръга му. Очевидно нашият народ трябва да преживее серия разочарования, за да разбере, че когато ти трябва водопроводчик, трябва да си викнеш водопроводчик, посочва Дончева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 11444 |08.04.2021 Бойко Атанасов: Част от ръководството на прокуратурата чакат като слънчогледи накъде ще задуха вятъра . 8| 3865 |08.04.2021 Spiegel: Борисов иска да предотврати нови избори . 19| 4056 |08.04.2021 Андрей Райчев: Вървим към предсрочни избори заради многото „мъжаги“ в политиката . 2| 3577 |08.04.2021 ЦИК обявява разпределението на депутатските мандати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads