Реклама / Ads
63| 6656 |15.05.2013 НОВИНИ

Тероризират телефонно по нощите Мая Манолова

.
Мая Манолова получила сигнала за печатницата в Костинброд от хора, които "очевидно бяха свързани с печатницата". Това заяви бившият депутат от БСП на извънредна пресконференция на левицата по повод скандала с откритите бюлетини в печатницата.
 

Манолова заяви, че още с избора на изпълнител на поръчката на Министерския съвет е имала подозрения, че ще бъдат извършени фалшификации. Бившите управляващи го играят няколко пъти така, посочи тя.

ГЕРБ сами се припознаха зад готвеното фалшифициране на изборните резултати. Що се отнася до твърдението, че този сигнал и проверката на Прокуратурата са отнели проценти от изборния резултат на ГЕРБ, аз няма да споря с Бойко Борисов. Щом той преценява, че тези допълнително напечатани бюлетини са щели да му осигурят 5 или 6 процента, очевидно е прав. Остава обаче въпросът какво са му донесли допълнително напечатаните и предварително изнесени от печатницата бюлетини. Това наистина е факт, върху който следва да поразсъждаваме”, каза Манолова.

Очевидно става въпрос за нарушение на изборния кодекс, каза Михаил Миков, който също присъства на пресконференцията. „Очевидно, че Централната избирателна комисия не може да стои настрана от цялата тази история и трябва да упражни правомощията си. Изключвам линията на развитие в прокуратурата – там виждате, че прокуратурата си върши работата”, заяви Миков.

От БСП заявиха още, че Изборният кодекс се нуждае от пренаписване, защото крие възможности и черни полета за фалшифициране.

Снощи имах непрекъснати телефонни позвънявания, но когато вдигах, отсреща никой не отговаряше, разказа още на пресконференцията Мая Манолова и обяви това за тормоз, за който ще сезира прокуратурата, за да се разбере авторът на тези обаждания.

Първото позвъняване било снощи около 23.30 часа от непознат номер, последвали серия анонимни обаждания до зазоряване, като в слушалката се мълчало. Мая Манолова не отговори на въпроса дали е била заплашвана.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 9269 |26.04.2012 Нагли мутри тероризират пенсионери и самотни майки . 16| 4887 |08.12.2011 Депутати спорят по нощите, не гласуваха пенсионната реформа . 4| 6855 |27.09.2010 Тероризират наши шофьори в Гърция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads