Реклама / Ads
6| 6951 |21.08.2020 НОВИНИ

Тихомир Василев: Обидно е за полицаите, че началниците им лъжат безогледно

.
Тихомир Василев
Чух, че на брифинга на СДВР, човекът е казал, че това е казан за ракия и че не са нахлували в дома на родителите ми. Нека този човек да направи опит да свари ракия. Това каза Тихомир Василев по „Студио Х“ в ТВ7/8.
 

Има трима свидетели, че полицията са влезли и са тарашили. Обидно е за полицаите, че началниците им лъжат безогледно. Нека утре да покажат да видят хората как с това нещо да направят капчица ракия. Нека да направят публична експертиза.

 

Сега ви обяснявам. Към 11 часа са атакували дома на родителите  и брат ми. Те обитават едно жилище, аз по лична карта се водя там.  Назад във времето брат ми има една криминална регистрация. Те са навързали нещата и са решили да спретнат нещо с бели конци. Искали са да покажат лицата на протеста колко са черни. Влизат първо като са се опитали да влязат в едно наето помещение с взлом. Опитали са с флекс да режат. Но и за това има свидетели. Разбират, че има охранителна камера, сложили са бутилка, за да не се записва.

 

Те нарушават частна собственост, защото помещението е отдаден под наем. Вътре е спал брат ми, чул е флекса. На два квадрата е имало 10 човека. Като не намират нищо, се качват до апартамента и то без легитимна основа. Те влизат по сигнал за наркотици, а не за незаконен алкохол. Понеже има старо барче, в което баща ми си колекционира алкохол от социализма. И те почват да питат това за какво е. Всичко е запечатано. След това слизат долу в мазетата.  

 

В третото мазе има инструменти. Взели са дъно казан за ракия, произведен преди Втората световна война. Решихме да си го приберем като спомен. Търсили са наркотици. Колкото и да отричат, има свидетели. Казанът е много удобен за варене на компоти, защото е много широк. Правим нелегални компоти. Даже майка ми е пред МС сега. Занесла е 3-4 буркана на Борисов пред МС. Обмисляме какво да правим. Може би ще заведем няколко дела, защото са нарушени няколко закона.

 

Понеже сме метежници, нали така ни наричат, адвокат Минчо Спасов също ми предложи помощ. Самото унижение, които си причиниха полицаите, може би им е достатъчно. Но утре може да влязат в друг дом. Могат да си влязат във всяка една къща. По този начин, по който те действат, петнят името на обикновения полицай. Искам да кажа, че има много готини момчета и момичета сред тях. Поставят обикновения полицай на наковалнята. Борисов не е идвал 40 дни на работа. Борисов пише Конституция на коляно. Искаха явно да ме предупредят мен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4885 |21.08.2020 Тихомир Янакиев, кмет на Созопол: Кирил Добрев е човек, който милее за БСП . 12| 30889 |20.08.2020 Илиян Василев: ДЕЛТА ГАРД е новата СИК и ВИС. Петьо Еврото е новият Васил Илиев . 55| 13754 |19.08.2020 Илиян Василев: Браво Борисов - България на първо място в СВЕТА!!! С най-високата смъртност сме . 13| 9884 |17.08.2020 Илиан Василев: Борисов отвори кутията на Пандора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads