Реклама / Ads
8| 9376 |29.03.2017 НОВИНИ

Той е футболист! Той е художник! Не, той е Бойко Борисов!

.
Бойко Борисов
Преди дни за четвърти пореден път бившият, настоящ и бъдещ министър-председател на България Бойко Борисов спечели парламентарни избори. Преди милейдитата на българската журналистика да се впуснат в хвалби, очерци, възнесения и поредното фелацио с перо, ние от Фрогнюз решихме да изброим всички достойнства на „непотопимия“ Бойко Методиев Борисов, както го нарекоха руските медии, за да ги изпреварим.
 

Защото дори и най-паметливите фенове на Борисов не биха могли да обхванат цялостната палитра от способности и таланти на премиера.

 

Премиер – Нека започнем с най-очевидното. Борисов е бил вече два пъти премиер на България, а смело се е запътил и към трети мандат. Няма политик в новата българска история, който да е постигнал подобен успех. Дори Тодор Живков е бил министър-председател едва два пъти – от 1962 г. до 1966 г. и 1966 г. до 1971 г., след което става председател на Държавния съвет. Според мнозина Борисов е избрал да подаде безсмислена оставка след президентския вот през ноември, за да успее да надмине доайена си.

 

Кмет – Макар и е недовършен мандат, Борисов може да добави длъжността „кмет“ в своето СВ. През 2005 г., още преди появата на ГЕРБ, Борисов се яви на местните избори в София и спечели категорично.

 

Пожарникар – Трагедията в Хитрино ни напомни, че Борисов преди всичко друго е пожарникар. Детайлните обяснения и инструктажа на бившите си колеги разкрива и този от многобройните таланти на Борисов.

 

Бодигард – Над 1 млн. българи повериха съдбата си на Борисов на последните избори. Преди доста години обаче Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски са доверявали живота си на същият човек. Снимките на Борисов с тези две знакови фигури на българския политически живот продължават да са актуални и днес, а самият той твърди, че е изкарал „два университета“ при бившите първенци на държавата.

 

Главсек на МВР и генерал – кариерата на Борисов в обществения живот стартира именно като Главен секретар на МВР, когато бе възпроизведен и в генерал-лейтенант.

 

Каратист – Бойко Борисов е освен всичко друго и каратист. Притежател е на черен пояс 7-ми дан по карате.Според Цончо Колев, дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате, Борисов може да е получил черен колан за заслугите му като администратор, но не и като спортист.

 

Футболист – Освен премиер, кмет, генерал, главен секретар на МВР, каратист, пожарникар и бодигард, Бойко Борисов е избиран и за футболист на годината на България. При това през скорошната 2011 г. Все пак, в изблик на скромност, Борисов се отказва от признанието.

 

Тенисист – Бойко Борисов е редовен участник в тенис турнири. Заедно с партньора си на корта Янаки Янакиев, Борисов неведнъж се е хвалил със спечелени купи.

 

Щангист – Вдигал 145 килограма от лежанка. Така поне твърдят журналистки, които отдавна въздишат по бицепсите и опознават квадрицепсите на премиера. Дали е вярно едва ли можем да разберем.

 

Шахматист – „Който му падне на шах, все губи“. Непознатият детайл от многоликата личност на премиера ни разкрива една от най-верните му фенки в гилдията. Явно и тя му е паднала, и тя е загубила.

 

Парашутист – Президентът Радев може и да лети с изтребител, но Бойко Борисов е готов да лети и без него. Това разбрахме още през 2015 г., когато колесникът на правителствения самолет се повреди, а Борисов бе принуден да кръжи над София докато се отстрани повредата. Малко след издигането във въздуха премиерът усетил, че машината "не вози като самолет, а като развален самолет“."Кръжим в тъмното над София, гледам долу Банкя, къщата ми, а нямам парашут“, сподели чувствата си тогава премиерът.

 

Художник – Когато не скача от самолет и не управлява държавата, Борисов рисува. Снимка на лидера на ГЕРБ от 2015 г., съвпаднала с откриването на „Българския Лувър“, предизвика голям интерес, а тогавашният културен министър Вежди Рашидов дори сравни началника си с Пикасо.

 

Китарист - през 2014 г. водещата на предаването „Нека говорят“ по bTV Жени Марчева склони Бойко Борисов да удари няколко акорда на китара. Свирил от юноша "бледен"... „Ако ми дадете и акордеон, и кларинет, пак ще ви посвиря“, похвали се Борисов. В този момент зрителите разбраха какво е загубила световната музикална сцена...

 

Ако дотук не сте разбрали, че сме най-щастливата нация на света, а премиерът ни може всичко, то не бихме могли да ви помогнем.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4418 |29.03.2017 „В кризис“: Непотопяемият Бойко Борисов се връща на власт . 2| 5069 |26.03.2017 Бойко Борисов: Озорихме се, но се преброихме . 14| 7197 |22.03.2017 Елена Йончева завежда делото за клевета срещу Бойко Борисов . 14| 5176 |19.03.2017 Бойко Борисов: Не съм пращал есемеси, Нинова само лъже

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads