Реклама / Ads
0| 23243 |23.04.2022 ГЛАСЪТ

Третото Освобождение на Б-я: Какво следва по дати

.
В очакване на ”Освобождение-3”...
Рано сутринта на 1 май руската освободителна армия навлиза на българска територия. Участниците в „специалната военна операция“ са посрещнати на варненския вълнолом с цветя, хляб и сол, бъклици с руйно вино и върла ракия от признателни комунисти (предната нощ БСП си е върнала старото име) и копейки.
 

На 1 май към обяд части на руските миротворци (една част от танковете и бетеерите са останали по АМ "Хемус" зарди непреодолими участъци) се включват в празничната манифестация пред Мавзолея на Георги Димитров, възстановен за една нощ. Вътре щастлива мумията на вожда, грижливо пазена в нелегално мазе, стопанисвано от Военния отдел на ЦК на БКП.


1 май-надвечер: новото отечествено-фронтовско правителство изпраща имейл до Брюксел, с който уведомява доскорошните съюзници, че България напуска НАТО и ЕС и се присъединява към Евразийския проект на Владимир Владимирович Путин.

 

6 май – Ден на храбростта на руската армия и нейното вярно подразделение – българската войска (колкото е останала). Освещаване на руските бойни знамена пред Паметника на съветската армия. Слово на тов. Митрофанова, тов. Нинова и тов. Костадинович.

 

9 май – Парад на победата над фашистка Германия и фашистка Украйна. На трибуната на Мавзолея се подреждат ветерани-агенти на съветските тайни служби, както е съвременни участници в хибридната война на Кремъл за освобождението на България.

 

24 май – честване Деня на братята Кирилл и Мефодий, създали славянската писменост в руския полуостров Крим. Реч на президента Владимир Путин пред храм-паметника „Св. Ал. Невски“ в София. Патриарх Неофит отслужва празнична литургия във възхвала на руската писменост и култура.

 

1 юни – Ден на руското дете, по-голям брат и сестра на българското дете.

 

2 юни – Ден в памет на напразно загиналите за свободата на България… Поднасяне венци пред Паметника на съветската армия и паметника на Альоша в Пловдив. Неколцина арестувани за непристойно поведение, хулигански прояви и споменаването на думичките „война“, „окупатори“ и „агресори“. Временно част от тях ще бъдат настанени в общежитието от хотелски тип в Белене с изглед към величествения“тих, бял Дунав“. Останалите ще бъдат лекувани на 4-ти километър в столицата и увеселително-здравното заведение в Карлуково.

 

На 4 юни стартира реформа в селското стопанство: тотална национализация на всички имоти, обработваеми земи и животновъдни ферми в страната. Налагане на 40-процентен доброволен данък за издръжка на освободителната руска армия.

 

20 юни: Народното събрание гласува масова денацификация на всички проевропески вражески привърженици.

 

22 юни: Американският посланик и всички служители в посолството са обявени за персона нон грата.

 

23 юни: половината персонал в посолствата на страните от НАТО и ЕС са обявени за американски шпиони и в срок от 24 часа трябва да напуснат страната.

 

25 юни: Народният съд потвърждава доживотните присъди, поискани от Народния главен прокурор Иван Гешевич за всички предатели на отечеството и радетели за световната цивилизация, доминирана от изгнилия като старчески кътник Запад.

 

На 1 юли: България обявява зависимост, а Бойко Борисович е върнат на премиерския стол, откъдето рапорежда строителството на Руско-турски поток 2 и АЕЦ Белене и нова АЕЦ в Сомовит.


И т.н. и т.н. чак до масовото писане на писма до Дед Мороз в Кремъл. Мой адрес не дом и не улица - мой адрес Советский союз... знаете как е...

 

Емил Азар
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 15906 |30.11.2021 Марк Твен и Дяволът му предупредиха какво ни чака, но кой да слуша... . 10| 12946 |18.08.2021 Плащаме за „Добър ден, какво мога да направя за вас?“, а не да ни бият . 36| 14132 |06.08.2021 Какво точно ще върне ИТН на президента? . 98| 42424 |13.07.2021 Какво направи Трифонов и защо се вдигна такава врява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads