Реклама / Ads
0| 13348 |08.04.2022 НОВИНИ

Спят ли службите: Паравоенна пропутинска организация провежда учение с оръжия, властта нехае

.
”Елитните” бойци, воюващи за Путин...
Пропутинските изяви в България придобиват патологичен характер и открито застрашават националната сигурност. Пример за това е полево учение, което организира и ръководи председателят на паравоенните структури, известни като Военен съюз „Шипка“ и Воински съюз „В. Левски“ Владимир Русев. То започва днес и ще продължи три дни. Обявата е изписана на сайта на организацията.
 

Ето част от текста без редакторска намеса: „Утре вечер (писана е на 7 април, б.ред.) по време на полевото занятие ще преживеете най-вълнуващото събитие, което завинаги ке промени вашият живот и съдбата ви!!!! Там ще разбере защо?

 

Въпросното полево учение (каквото й да означава това) ще се проведе в района на хижа „Върбишки проход“ до град Върбица, Шуменско. „Започва в 8,30 часа на 8 април“, - пише в обявата. Забележете следното уточнение: Разрешено е участниците да носят всякакъв вид тренировъчно оръжие включително тренировъчни ножове, радиостанциите си ако имате такива а……. бойното оръжие само ако имат съответно разрешително, но както е по закон скрито.“

 

Даден е и телефон за резервации и участие.

Полевите занятия са от днес до неделя, 10 април.  


.
Владимир Русев пред строя...

 

Обявата за въпросното учение е илюстрирана с хора в полева военна униформа, въоръжени с автомати „Калашников“ с маски на лицата, за да не бъдат разпознати. Част от тях заплашително напомнят на бойци от терористична формация или на чеченски бойци за „специални поръчки“...

 

Всичко това се прави открито, без грам притеснение, че някоя институция, МВР или службите ще попречат на планираното учение.

 

Владимир Русев постоянно излъчва във Фейсбук „обръщения към руския народ и руската армия“, в които се представя за бивш член на руския Спецназ, хвали се с някакви бойни подвизи, декларира абсолютна вярност към Владимир Путин, когото уверява, че има „подкрепата на 99 на сто от всички българи“. Във всяко от тези обръщения този човек зове за война срещу сатанинския Запад до пълната победа на руската армия и установяване на нов световен ред по модела на Путин.

 

Питаме се само едно: Къде са властите в България и защо не реагират на тази яростна пропутинска пропаганда и апелите за война?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3508 |03.02.2022 Пламен Юруков: Депутатите имат интерес да са с маски, защото ако заспят, няма да ги хванат . 0| 6236 |03.07.2018 МВР хрантути един от „Суджукгейт“! Командированите в Кранево полицаи спят в хотела на обвиняем по делото . 3| 6879 |28.03.2018 Схема за изнудване в службите: Даваш 10 бона и оставаш с достъп до класифицирана информация . 5| 5243 |13.02.2018 Иво Инджев: Русия не е отрекла официално, че има паравоенна частна армия в Сирия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads