Реклама / Ads
94| 8568 |22.04.2012 НОВИНИ

Трима архонти станаха лице на ГОРД

.
Архонт Слави Бинев
С трима архонти и много приятели Слави Бинев тръгва към властта с новата формация ГОРД, която официално бе представена в столичен хотел днес.
 

 

Колегата си по църковна титла дойдоха да уважат архонтите Добрин Добрев, Ованес Пашаев и Иван Кочев. На представянето на ГОРД-ите дойдоха и евродепутатите Илияна Йотова, Станимир Илчев, Метин Казак.

 

Изключително лична бе приветствената реч на Слави Бинев. Той призова своите привърженици да докажат, че българите сме наследници на велики герои като Спартак, Левски, Ботев и Раковски.

 

ГОРД е интелигентен изход от зациклилата демокрация, обяви Любен Дилов-син

 „Трябва да разберем дали ще се събудим като народ или непробудният ни сън от хипнозата в, която сме изпаднали ще ни отнесе в небитието докато съседите продължават да ни крадат историята, убедени че не я заслужаваме", каза още той.


Пред съмишлениците си той сподели, че води лична битка с глупостта, нещастието и бедността.

Според Бинев правителството е виновно за задълбочаването на кризата в страната. Днешните управляващи не са решението на кризата, а са утежняващият фактор. Според Бинев няколко големи икономически играчи с удоволствие задушават конкуренцията на малкия и среден бизнес.

 

„Ние сме за истинска свобода и няма да допуснем една форма на комунистически контрол да си отиде, за да бъде заменена от далеч по-желязна тирания", посочи Слави Бинев.

Според него у нас има дефицит на здрав разум, затова Бинев се надява, че ГОРД може да стане обединителна платформа на партии, неправителствени организации, синдикати и работодатели, които да работят с двете си ръце, но и да мислят с двете полукълба на мозъка си", коментира още Бинев.

 

ГОРД споделят идеята, че не трябва да убиваш опонента си, а да израстваш с него или както казват на Изток - няма голям „инг" без голям „янг", подчерта Бинев. Не може да се молиш със скръстени ръце, смята евродепутатът.


Аз съм горд, защото се боря с несправедливостите в държавата, горд съм с приятелите си, които са тук, горд съм, че не преклоних глава, бъдете горди и вие, за да бъдат горди и вашите деца, призова слави Бинев.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6057 |17.04.2012 Трима цигани обвинени за убийството след масов бой в Правище . 24| 5766 |02.04.2012 Ангел Марин помилвал трима садисти . 3| 6471 |31.03.2012 Подозират трима за убийството на Банскалията . 4| 9652 |31.03.2012 Трима свещеници опяха прегазената в САЩ Поли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads