Реклама / Ads
13| 5118 |12.02.2011 НОВИНИ

Ц. Цачева: Да бъдеш депутат не е професия

.
Цецка Цачева
Ако някой прави опит за дестабилизация, то той е неуспешен. Натрупаните очаквания са по-големи от това, което е свършено. Държавата е стабилна, има стабилно парламентарно мнозинство, което подкрепя правителството.
 

Тези, които работ против правителството, са кръгове, кукловоди, които от 20 години се опитват да ръководят държавата, каза Цецка Цачева, председател на Народното събрание, в студиото на Карбовски директно по Нова тв.

Не съм участвала директно в политиката, но съм следила нещата в страната. Тоталитарната държава, партията БКП знаеше къде са парите, тя искаше да ръководи прехода, обясни председателката на НС.

Да бъдеш депутат не е професия, а е обществено признание на избирателите, обяви тя. Да станеш депупат означава, да обиколиш избирателния район, да се запознаеш със всички. Това е личен труд и ангажимент, добави гостенката.

Относно идващите избори тя посочи, че е започнало преселение на хора от селище в селище, а това е недопустимо. Длъжносните лица трябва да изпълнят задълженията си, катгорична е Цачева.

Нищо в политическия живот не ме изненадва. Девалвираха парламентаризма, старая се да не давам тон и да потушавам подобен род дейност, сподели Цачева.

Председателката на народното събрание каза, че не е виждала А. Доган от юли 2009 година, но е била уведомена, че е идвал още 2 пъти в Народното събрание. Аз не съм му шеф, аз съм първа между равни, напомни тя и добави, че не го познава лично.

Това, че има депутати, които мълчат през цялото време, не значи, че не работят - те работят в постоянните комиси, срещат се с избирателите си, добави гастенката.

Като народен представител на Плевенски район аз съм категорична, че трябва да има проект Белене, обяви председателката и обясни, че от друга страна парите за този обект са твърде много и не знае дали това няма да тежи на цялата държава.
След 5 години сигурно ще бъда в адвокатската си кантора, а ГЕРБ ще я има и ще е на власт, завърши гостуването си Цачева.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4981 |12.02.2011 Депутатите губят по 8 лева на ден! . 5| 5669 |04.02.2011 Божидар Димитров е с мандат на депутат . 20| 4603 |02.02.2011 i-PAD- подарък за всеки министър и депутат на ГЕРБ . 3| 4943 |01.02.2011 Германски депутати ще лобират за влизането ни в Шенген

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads