Реклама / Ads
6| 3948 |07.11.2016 НОВИНИ

Цачева на крак при Реформаторите да моли за подкрепа

.
Цецка Цачева
„Като десен човек, отивам на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок”, заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, пише БГНЕС. Тя ще се състои днес в 13 часа в централата на СДС на ул. „Г. С. Раковски“ 134.
 

От съобщението става ясно, че „естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво” и призовава да я подкрепят на втория тур на президентските избори.

 

Цачева допълва, че ако не бъде подкрепена, страната ще остане в международна изолация, замразяване на еврофондовете и „бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта”.

 

„До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности - това трябва да се разбере много ясно от всеки. Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта. Втората възможност е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща. Като част от най-голямата дясно-центристка партия в Европейския парламент ние гарантираме, че този път на развитие няма да бъде променен”, се казва в позицията на Цачева.

 

С изявлението на кандидата за президент на ГЕРБ се казва още, че българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват.

 

„Нека загърбим тънките сметки и изчисления кой кого ще подкрепи, при какви условия и какво ще иска в замяна. Във всички избори досега сме печелили с гласовете на активните разумни хора, които вярват в собствените си сили и работят за България. Този път отново ще бъде така. Без никакви специални уговорки наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Резултатите от първи тур отново доказват, че ГЕРБ е единствената сила, която може да се противопостави успешно в тази битка. Затова призовавам всички наши съмишленици и партньори в същата тази битка, които са част от демократичното дясно, да ме подкрепят, за да победим заедно”, заявява Цачева.

 

Тя отново пояснява, че „възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4204 |07.11.2016 Цачева бие в Измир, Орешарски в Истанбул, в Бурса на кантар . 1| 3989 |07.11.2016 Радев печели в 21 области, Цачева само в три . 0| 3962 |07.11.2016 ЦИК: 25,76% за Радев, 21,97% за Цачева при 85,68% обработени протоколи . 0| 4440 |07.11.2016 Кадиев: Цачева не става за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads