Реклама / Ads
42| 6600 |22.07.2011 НОВИНИ

Царистите "пускат" Каролев в надпреварата за кмет на София

.
Владимир Каролев
На днешното си заседание Националният съвет на НДСВ издигна с пълно единодушие Владимир Каролев за кандидат-кмет на София.
 

„Очаквайте интересна кампания с много хумор и директност", обърна се към членовете на НС Владимир Каролев. Основната му цел е максимален брой общински съветници на НДСВ в новия парламент на столицата.

Председателят на партията Христина Христова направи отчет на подготовката на местните избори през есента. По думите й единствена и първостепенна задача за партията е добро представяне на местните избори.

Според Христова политическата атмосфера е силно повлияна от прилагането на полицейски методи, като арестите на лекарите в Благоевград и Горна Оряховица, на министър Николай Цонев и Тенчо Попов, и допускане на полицейско насилие.

Нарушават се основни правила на полицейската дейност, прекомерно използване на СРС-та в нарушение на закона, изтичане на информация от използвани СРС-та, политически чадър над стопански субекти - нарушители на закона, за да стигнем до съчетаване на поста министър на вътрешните работи и шеф на партийния предизборен щаб на управляващата партия ГЕРБ, заяви още тя.

Председателят на НДСВ припомни, че в рамките само на месец са внесени два вота на недоверие срещу правителството на ГЕРБ - за икономическата политика и антикризисните мерки и за вътрешната политика. ГЕРБ загуби парламентарната си политическа подкрепа и вече разчита само на гласовете на няколко независими депутати, подчерта тя.

Докладът на ЕК за правосъдието и вътрешния ред бе представен от управляващите като успех, но той всъщност е много тревожен с острата си критика и към двете системи - съд и МВР. Това допълнително изостря картината и опъва нервите на управляващите, които проявяват невиждан досега натиск върху изявени хора из страната да се явяват на изборите като членове на ГЕРБ, коментира Христова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 6345 |21.07.2011 Ядрен експерт обвини Каролев в далавери . 20| 5967 |03.08.2010 Каролев: Не ща държавна пенсия . 2| 4904 |16.06.2010 Цачева брани съпруга си от жълтия Каролев . 24| 5988 |02.05.2010 Каролев: Сменят ли Дянков-зле; сменят ли Станишев-пак зле!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads