Реклама / Ads
59| 4843 |16.02.2011 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Няма да се оттеглям; дайте нещо по-сериозно!

.
Цветан Цветанов
БОР-КОР няма нищо общо със свързаната компетентност на ДАНС и няма да има дублиране на функциите, каза министърът, който се концентрирал върху полицейски операции и отглеждане на трите си дъщери.
 

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов няма да се оттегля от поста си, осведоми сам той в МС. Дайте нещо по-сериозно като въпроси, отвърна Цветанов на въпрос по темата ще се откаже ли от поста си, за да се посвети на семейството и на предизборната кампания (Цветанов беше избран вчера за председател на предизборния щаб на ГЕРБ).

Основната концентрация в ежедневната ми дейност е провеждането на специализирани полицейски операции, свързани с Наказателния кодекс, каза министърът добавяйки, че се е посветил и на гледането и на трите си дъщери, не само на последната, което било нормално за всяко едно средностатистическо семейство.

Ангажиментът ми към предизборния щаб е бил винаги през всичките години на избори, в които сме участвали. Това е нещо нормално, добави той.

В момента се реализирала една изключително успешна и хубава операция срещу ДДС измами, за която ще има повече информация след задържанията, осведоми Цветанов.

Центърът за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към МС ще противодейства на такива практики във всички власти на управлението на страната. В БОР-КОР ще работят хора, свързани във всички министерства в инспекторатите, ще бъдат командировани, ще има численост от служители, които ще бъдат назначени на трудови правоотношения в този център и оттам нататък всичко ще бъде с командировани служители за по-дълъг период от време, а не за месеци, за да може действително те да работят функционално по изпълнение на задачите, които са поставени. Ставало дума за практика, нямаща нищо общо със свързаната компетентност на ДАНС и нямало да има дублиране на функциите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 5245 |13.02.2011 Цв. Цветанов: Които искат оставката ми, искат да се дестабилизира страната . 91| 6741 |12.02.2011 Цв. Цветанов: Не съм съгласен със съда за Ал. Петров . 93| 5122 |09.02.2011 Цветанов: Сините искат Ал.Петров за вътрешен министър . 46| 5343 |06.02.2011 Ц. Цветанов: На 14 март покриваме стандартите за Шенген

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads