Реклама / Ads
3| 4922 |06.07.2009 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Спрете да харчите парите на данъкоплатеца!

.
ГЕРБ има потенциал за пълно мнозинство, а ако това не стане ще разчита на десен коалиционен партньор.
 

Председателят на ГЕРБ благодари по БТВ за подкрепата на изборите на всички, а персонално и на съпругата си, която го изтърпяла и подкрепяла през изминалите три години. Единственият акцент в кампанията на опонентите ни беше - дискредитиране на противника, започна председателят на ГЕРБ.

Новият кабинет ще бъде съставен съвсем скоро, обеща Цветанов.

Трябва да ограничим възможността хора, които не са живяли и не си плащат данъците в Р България да не си дават гласа тук, обеща председателят на ГЕРБ. Ще имаме нужда от силно парламентарно мнозинство за даване на алтернативата на гражданите и за силна изпълнителна власт с антикорупционна политика и антикризисни мерки.

Спрете от днес до идването на новия кабинет да харчите парите на българския данъкоплатец за задоволяване на личните си нужди, призова Цветанов. Много са добри, когато крадат парите му, възкликна той. Влязох в политиката случайно, не искам, като изляза от нея, да се срамувамот това, което съм направил, добави той.

Разчитаме на конструктивния диалог и с българската опозиция, т.е. ще покажем и друг модел на управление. Те ще са тези, които трябва да обясняват, защо не подкрепят инициативите на партия ГЕРБ.

Няма да правим компромиси с нито един от потенциалните партньори за разговор. Заради конюктурни интереси няма да предадем доверието на гражданите, обеща Цветанов. По-добрият вариант за коалиция е тя да е по-малка, ще разговаряме за нея с всяка партия, различна от БСП и ДПС.

Трябва да спрем с приказките за доганизацията
, призова още председателят на ГЕРБ. Искаме да работим за всички български граждани и да им дадем равен старт, добави той.

Професионалистите в МВР вече ще работят това, което могат, без конфронтация, заяви Цветанов, който не пожела да каже в аванс той ли ще е бъдещият министър на вътрешните работи. Чистката означава реваншизъм, в МВР работят хора от управлението и на СДС и на Тройната коалиция и ще продължат да работят там. Искаме да гарантираме стабилност, защото там има достойни и почтени хора, увери Цветанов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4683 |03.07.2009 Парите в хазната се топят . 0| 5321 |19.06.2009 Крупиета свидетелстват как Горсов проиграл парите за дъщеря си . 12| 4767 |13.06.2009 Цв. Цветанов: ГЕРБ е готова да бори корупцията . 12| 6557 |09.06.2009 Заради боклука Брюксел ни спира парите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads