Реклама / Ads
0| 4956 |27.09.2015 НОВИНИ

Цветан Цветанов: Време е за видими резултати в Сапарева баня с Калин Гелев

.
Източник: Пресцентър на ГЕРБ
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сапарева Баня Калин Гелев е еродиран и почтен човек. Отборът от общински съветници, който седи зад него, е съставен от хора с различни професии, доказали се в своята сфера. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Сапарева баня.
 

„Важно е да има стабилно присъствие в общинските съвети. Можем да предложим на обществото най-подготвените и най-достойните кандидати, които могат да защитават интересите на хората“, подчерта Цветанов.

 

Според зам.-председателя на ГЕРБ изборът на Калин Гелев за кмет ще спомогне на Сапарева баня да се развива максимално добре. „Това ще стане чрез доверието, което има Европа в изпълнителната власт, благодарение на нашите позиции. За нас е важно развитието на целия Кюстендилски район”, каза Цветан Цветанов. Според него, ако бъде постигната убедителна победа в Сапарева, баня това означава, че има доверие и сигурност към управлението на министър-председателя Бойко Борисов. „Това доверие и тази сигурност ще ни дадат възможност да реализираме всички мащабни проекти, които и в момента се реализират на територията на цялата страна“, посочи той. По думите на Цветанов за ГЕРБ е от значение да се развиват общините. „Ако днес пътувате из страната ще видите, че там, където са кметовете на ГЕРБ, има видими резултати. Има видими резултати, благодарение на усилията и труда, които е вложила ГЕРБ и на тези, които са работили в местната власт”, заяви председателят на Националния предизборен щаб.

 

Цветан Цветанов присъства на водосвет за здраве и успех на ГЕРБ в офиса на партията в Сапарева баня. Калин Гелев и общинското ръководство на партията му подариха ръчно рисувана икона на свети Иван Рилски, който е пазител на цялата област.

 

На площада в Сапарева баня Цветанов се срещна с много жители и гости на града и се включи в хорото. Зам.-председателят на ГЕРБ подари футболна топка на капитана на отбора на село Ресилово и разговаря с Димитър Кисьов - председател на Комисията по планинско бягане в Българската федерация по лека атлетика и отбора от Сапарева баня.

 

Цветанов се включи и в инициатива на МГЕРБ-Кюстендил под надслов „Време е за видими резултати в Сапарева баня с Калин Гелев“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4960 |27.09.2015 Цветан Цветанов подкрепи отбора на ГЕРБ - Дупница и кандидата за кмет инж. Методи Чимев . 2| 4727 |26.09.2015 Цветан Цветанов: Силният отбор на ГЕРБ в Перник заслужава подкрепа . 1| 4630 |26.09.2015 Цветан Цветанов посети изградения с финансовата подкрепа на ГЕРБ храм „Свето Вознесение Господне“ в с. Друган . 0| 4526 |26.09.2015 Цветан Цветанов: Стефан Радев ще постигне устойчиво развитие и видими резултати в Сливен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads