Реклама / Ads
5| 10911 |29.06.2017 НОВИНИ

Цветанов бяга от темата НДК , скъса се да хвали Борисов

.
Цветан Цветанов
В ГЕРБ няма лобита и доказателство е докладът, който Лиляна Павлова е изпратила на прокуратурата. Това каза Цветан Цветанов по БТВ. По време на интервюто той бягаше от темата НДК като дявол от тамян. Вместо да отговаря на въпросите, Цветанов изтъкваше успехите на управлението на кабинета Борисов в познатия соцстил ”култ към личността”.
 

Имало е първоначален одитен  доклад на Павлова, който не е завършил. Не знам защо БСП  реагираха толкова притеснено за анкетната комисия за превъоръжаването  и харченето на 1,5 млрд. лв. Всеки е невинен до доказване със съдебен акт. Когато трябва да се оптимизира работата за Председателството, срещата при премиера стана ясно къде отива културната  дейност. Ще има анкетна комисия за НДК. Ако БСП  са работили по начина, по който се твърди, при Борисов има само подем и растеж. Борисов знае всичко.  В обществото се създадоха внушения, че има скандал. Лиляна Павлова през цялото време е информирала Борисов. Той направи пък среща с министъра на културата и взеха своите решения. Не смятам, че трябва повече да отделям време на това. Правителството  прави сериозна  легитимацая.  

 

Някой иска да отмести добрите политики. Няма битка в НДК  и никога няма да има. Няма лобита . Тези твърдения винаги са били лъжливи. Лиляна Павлова не е наказана и унижена. Борисов е информиран за всяка секторна политика. Премиерът абсолютно за всичко е информиран. Няма битка между мъже в ГЕРБ. Всичко върви по най-добрия начин. Не може тази омраза и това разделение. Искахме да разберем повече за посещението на президента  в Румъния. Искаме да разберем за процедурите за „Грипен “. Може да се направят констатации за корупция и лобита . Тук спорът може би се води между трите компании. Искаме да знаем дали това е обвързано с изборите. Каква е ситуацията в другите държави.

 

Кметът на Горна Оряховица  се обади да пита кака да реагира, след като от президентската институция са го информирали за посещение. Когато се правят такива работни посещения, се предполага, че ще се решават проблеми. Очаквах от Радев да чуя какви са ползите за страната от посещението в Румъния. Но не разбрах. Цветанов подробно обясни за срещата в Свищов, на която той не е присъствал. Никога не съм обвинявал Швеция в корупция. Имам респект към всички държави, които не са членки на ЕС. Личните нападки към мен означава, че Радев няма никакви  аргументи. Доброто и лошото ченге визират не на, а  скечовете  с него и Корнелия Нинова. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5728 |28.06.2017 Цветанов създаде временна комисия за разследване на изтребителите . 12| 6714 |28.06.2017 Цветанов: Забраниха ми да присъствам на срещата на Радев и кмета на Свищов . 5| 6848 |28.06.2017 И Бойко Ноев запя песента на Цветанов за "Грипените" . 16| 11366 |25.06.2017 Цветанов заподозря президента в корупция, сам решавал за „Грипен”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads