Реклама / Ads
120| 5106 |02.05.2013 НОВИНИ

Цветанов: Предстоящата победа озлобява още повече опонентите ни

.
Източник: Булфото
Няма как ГЕРБ да не победи на изборите, и то с много, и това озлобява нашите политически опоненти. След изборите ще настъпи отрезвяване, а тепърва БСП ще трябва да се справя с вътрешнопартийните си проблеми. И след предизборната кампания партиите, които са се съюзили срещу ГЕРБ, ще продължат да работят деконструктивно и не в интерес на България.
 

Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при среща с граждани в Балчик.

Цветанов коментира, че е важно ГЕРБ да управлява самостоятелно, защото другите партии са се съюзили срещу тях, и защото с работата си досега ГЕРБ за 4 години е направила толкова, колкото не е направено за последните 23 години.

Той посочи и това, което Бойко Борисов е договорил – България да получи от Европейския съюз най-много средства на глава от населението. Средствата от общността, заедно с националното съфинансиране възлизат на 32 милиарда лева, които ще бъдат използвани за доразвиване на инфраструктурата и ще бъдат отделени повече средства за земеделие, като подчерта, че средствата ще бъдат насочени към всички негови сектори, а не само за отделни.

„В тази предизборна кампания, ние не плюем и хулим политическите опоненти, а търсим широка обществена подкрепа, защото ГЕРБ е партия на националното обединение, а не на етническото противопоставяне”, посочи Цветан Цветанов. Той сподели впечатление от предходните дни от предизборната си обиколка, като заяви, че при срещи с граждани в някои райони с български мохамедани, той е усетил от разговорите си с тях страх от репресии, например смяна на имена и т.н.

„Тези избори са най-важните за държавата, защото изборът на хората ще гарантира дали ще се развиваме и ще вървим напред, или отново ще има спрени еврофондове, свалено доверие на Европа, и няма да може да задържим децата си в България”, каза още Цветан Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4838 |02.05.2013 Цветанов: ГЕРБ спечели доверието в Европа . 21| 5314 |01.05.2013 Илияна Йотова: Лъжата е емблемата на ГЕРБ. Стига толкова ГЕРБ! Победа! . 124| 7018 |01.05.2013 Цветанов: Готов съм да се откажа от имунитета си след изоборите . 63| 5495 |29.04.2013 Цветанов: ГЕРБ е жертва на ДС в момента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads