Реклама / Ads
79| 7761 |01.12.2020 НОВИНИ

Валери Симеонов за Радев: Невзрачен човек, попаднал случайно в президентството

.
Валери Симеонов
Не улучихме нито на опозиция, нито на президент. Радев е един невзрачен човек, попаднал случайно от държавна служба в президентството. Естествено, че не е подготвен, но поне да не взима отношение.
 

Този коментар направи в ефира на Българската национална телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 

Симеонов обикновено си служи с доста пиперлив език. ФрогНюз припомня, че именно той бе човекът, който това лято нарече протестиращите “лузъри, ултраси и студенти за селфи”. След него пък неговият заместник в политическата формация - Валентин Касабов, определи демонстрантите като “овце”, които трябва да бъдат прибрани в кошарата.

 

“Не улучихме нито на президент, нито на опозиция. Опозицията присъства в парламента не само да критикува всяка дреболия и решение и да пречи на работата на парламента, но тя не е предложила нито едно смислено предложение. Като не приемаш това, което управляващите предлагат и гласуват, какво е тяхното предложение. Няма такова", посочи Симеонов и допълни:

 

“Същото е и при президента - един невзрачен човек, попаднал случайно от държавна служба, в която са му давали команди всеки ден, изпълнявал чужди команди и изведнъж прескочил в президентството - естествено, че не е подготвен, но поне да не взима отношение".

 

Валери Симеонов коментира и въпросът с водната криза, за която предупреди екоминистъра Емил Димитров - Ревизоро. Лидерът на НФСБ предупреди, че такава ще има, ако не се извършат спешни мероприятия, свързани с подаването на вода от други язовири към Варна и Бургас.

 

“Спешните мероприятия” вероятно касаят изграждането на връзка между язовирите “Ахелой” и “Порой”. До февруари трябва да бъде изградена 10-километрова тръба, с която да се подава вода до Бургас. ФрогНюз припомня, че по-рано днес се появиха твърдения, че предупрежденията за “Перник №2” обаче са част от сценка, а целта е да се обяви извънредно положение и дейността да се възложи на “наши фирми” без контрол и без обществени поръчки.

 

Повече за твърденията може да прочетете тук.

 

"Това, което каза Емил Димитров, беше спонтанен вик на неразбиране на човек, който иска да си върши работата, но не получава съдействие от никъде", обясни Симеонов, като уточни, че обема вода в яз. "Камчия" няма да се изкара повече от 3-4 месеца (до изборите, бел.ред.)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 7623 |26.11.2020 Радосвет Радев: Пишеш, бришеш - това прави бизнесът ни последните месеци . 12| 25566 |24.11.2020 Кирил Симеонов: Джипката катастрофира. Борисов е в цугцванг . 8| 4442 |24.11.2020 Първан Симеонов: Предлаганите сега мерки са прекалени . 55| 6598 |22.11.2020 Валери Симеонов ще предложи локдаун поне за три седмици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads