Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

29| 9512 |14.03.2021 НОВИНИ

На Вълка му е дебел врата, защото е авер на Доган и Борисов

.
Китният строеж на Гайтански... Източник: ”Дневник”
Медии отново шумолят по темата за строежа на скъпа сграда в района на ловно стопанство „Искър“, съвсем близо до София. Строителството се извършвало от фирма „Био майнинг“ на бизнесмена Румен Гайтански. Постройката още миналото лято била обявена за незаконна и имало разпореждане да спре нейното изпълнение.

Това няма как да стане. Когато Вълкът е замислил проекта, се е договорил с най-важните хора в държавата – човека в Росенец и другия с джипката. Затова сега по веригата всички контролни органи и отговорници за спирането на безобразието вдигат рамене, крият се и прехвърлят топката.

 

Само след 3-4 месеца сградата ще е готова и ще бъде открита. Гайтански няма защо да се тревожи – свършил си е работата с когото трябва.

През това време медии могат да задават въпроси и да пишат сигнали и до арменския поп – никой няма да им отговори конкретно нито ще поеме отговорност. Защото в България е така. Приятел ли си на Доган и Борисов правиш каквото си искаш. Някои наричат това корупция, но за участниците е просто бизнес. Нямал Вълка разрешение за строеж. И какво от това – ето че си вдигна постройката.

 

Румен Гайтански е онзи бизнесмен, който се прочу с боклука на София. После изчезна за известно време и изведнъж се появи до Доган, с когото направи дори обща фирма през 2018 г.

 

Опитайте да отидете в ловно стопанство „Искър“, ей така на разходка. Само след минута ще ви наобиколят строги служители, които ще ви „помолят“ да напуснете веднага, а ако започнете нещо да обяснявате, рискувате да по-строго отношение. Но Гайтански-Вълка си строи без разрешителни и си пее, защото му е весело на душата.

Не са нужни доказателства за покровителството на Вълка. Без тях такъв строеж, на такова място просто не може да се случи.

 

Когато си ортак с такива хора, вратът ти винаги е дебел…

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 33| 10402 |14.02.2021 Проф. Дайнов: Борисов e дебелокож към протестите, но не и към поделените с ДПС порции . 36| 17760 |29.07.2020 Васил Божков: Не може едно дебело момче да ръководи цялата държава . 5| 4803 |03.07.2020 Радев: Няма да подкрепя бизнес, който дебелее от обществени поръчки . 0| 7993 |18.05.2020 Президентът Радев: Крупният бизнес дебелее от обществени поръчки и интимна близост с властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ