Реклама / Ads
4| 2770 |17.11.2023 НОВИНИ

Ваня Григорова: Терзиев и Нинова могат да си водят каквито разговори искат, аз не съм част от БСП

.
Очакванията ми са съдът да разгледа документите и доказателствата и да вземе решение съобразно законността и справедливостта. Това заяви Ваня Григорова, която беше кандидат за кмет на София, издигната от "БСП за България". Тя коментира още, че София вчера е приличала на Париж по време на футболните протести.
 

Коментарът си тя направи преди заседанието на Административния съд в София по делото за изборите за кмет в София, предава БТА. 

 

Попитана за вчерашните сблъсъци между фенове и полиция, тя коментира, че не може да каже какво се е случило.

 

"Това, което виждаме, е смущаващо. Случилото се снощи е много твърд подход, предприет срещу запалянковците и футболните фенове, и е редно някой да поеме отговорност за това. Недоволството към управлението на БФС е много сериозно, но видяното насилие не е непривично за европейска държава. Напротив, София снощи приличаше на Париж, но не би трябвало по този начин да се решават тежките проблеми, които има във футбола", отбеляза Григорова.

 

Относно изпратената покана за разговори от Васил Терзиев към Корнелия Нинова, Григорова коментира, че могат да си водят каквито искат разговори, но тя е общински съветник, който не е част от БСП, и тези разговори нямат отношение към нейната позиция в Общинския съвет.

 

"Аз съм общински съветник, който не е част от БСП и тези разговори нямат отношение към моята позиция в Общинския съвет. Поканата трябва да е към коалицията, която излъчи както кандидата за кмет, така и общинската листа“, каза още Григорова, като уточни, че изпратената от страна на Васил Терзиев покана за разговори и обсъждане на политики за София е само към лидера на левицата. 

 

ФрогНюз

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 2848 |17.11.2023 Едва сега прокуратурата се сети и погна Боби Михайлов и всички в БФС . 11| 9308 |17.11.2023 Защо винаги, ама винаги, са виновни протестиращите и никога БФС, политиците и МВР? Как се намразват любимци . 13| 5501 |17.11.2023 Премиерът Денков уволни зам.-министър на МВР. Разкри смущаваща информация какво е правил министърът по време на протеста . 19| 9195 |17.11.2023 Аламанов: Притеснителни прилики между протеста вчера и 2020 г. Помните ли кой ръководеше побоя пред МС тогава?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads