Реклама / Ads
18| 2929 |28.06.2023 НОВИНИ

Васил Терзиев: Чувствам, че мога да бъда полезен, имам екип. Това, което се е случило някога не трябва да се повтаря

.
Васил Терзиев: Сега чувствам, че мога да бъда полезен
”Какво кара един успешен човек да влиза в политиката, където основно има проблеми. Всичко е свързано с отговорността. Успелите хора, всеки в своята област трябва да връщат на обществото.” Това заяви кандидатът за кмет на ПП-ДБ и ”Спаси София” Васил Терзиев пред Нова тв.
 

"И в момента, в който човек трябва да направи своя избор - дали да стои отстрани и да гледа какво се случва, да си недоволен или да направи нещо по въпроса, когато има такава възможност", мотивира своето решение да се кандидатира той.

 

"Ние искахме да направим нещата по-различно - как да развиваме своите идеи, как да изберем и правилните хора. И реално през последните месеци ние вложихме много усилия да направим нещата така, че да можем в следващите месеци да запознаем гражданите с нашите идеи и проекти", подчерта Васил Терзиев.

 

Той коментира твърденията какъв е бил дядо му, какво се е случвало в миналото с близки негови. "Това, което се е случвало в онези времена, не трябва да се повтаря. Никога вече. Много хора са пострадали и аз не приемам това. Знам на какво съм възпитан, нямам от какво да се срамувам", заяви Терзиев и гарантира, че няма да излезе по-богат от Общината, ако влезе в нея.

 

„Аз съм имал доста политически предложения през годините, за различни роли от различни партии, включително имаше отворен разговор да бъда кандидат за кмет и на миналите избори. Тогава предложението беше от „Демократична България”. Бил ми е предлаган и министерски пост - икономика, иновации, още преди „Продължаваме Промяната”, допълни той.

 

Въпреки предложенията през годините, сега решава да се включи в битката за София, защото чувства, че може да бъде полезен. „Сега имаше нужда да намерим път към това да обединим всички тези формации около едно решение."

 

Терзиев обясни, че се стреми да изгради екип, който да може да реши проблемите на София.

 

„Ние си представяме да има повече усилия да се запази зеленината на кварталите, да се облагородят зелените площи, да се атакува презастрояването и да бъде решен проблемът с паркингите”, поясни той, като даде заявка за строежи на паркинги и зониране.

 

Кандидат-кметът се обяви за интелигентно строителство, за да не се нарушава комфортът на живущите в даден район. „Спиране на хаотичното строителство и спазване на стандартите”, допълни Терзиев.

 

Той коментира и темата с липсата на места в детски ясли и градини в София. Според него нещата могат да се променят, но не за една година, а примерно за пет.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 6821 |27.06.2023 Васил Терзиев, кандидатът за кмет на София: Камък по камък ще направим столицата европейски град /видео/ . 4| 2722 |27.06.2023 На Нинова бюджетът на Василев й бил антисоциален и нямало да го подкрепи . 12| 3244 |27.06.2023 Предприемачът Васил Терзиев ще бъде представен днес като кандидат за кмет на София . 23| 7623 |25.06.2023 Илиян Василев: Пригожин бе притиснат до стената, разпада се системата за сигурност на Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads