Реклама / Ads
8| 13180 |31.05.2020 НОВИНИ

Цацаров и Фандъкова се подиграха с Борисов от... любов

.
Борисовото присъствие в изложбата... Източник: Dunavmost.com
Франц Кафка има една забележителна мисъл, че ”Всичко, дори и лъжата, служи на истината. Защото сенките не могат да закрият слънцето. Нещо подобно се получава със странната признателност, демонстрирана от близки до премиера Борисов хора, стигнали благодарение на него до сияйни кариерни висоти.
 

Шефът на КПКОНПИ Сотир Цацаров, който е наясно, че заемането на този пост без благословията на лидера на ГЕРБ е химера, онзи ден отчете работата на антикорупционния орган. В доклада отсъстваше думата „Апартаметгейт“. „Годишният доклад на антикорупционната комисия не е вестник или информационен сайт, за да бъдат описвани в него скандали като "Апартаментгейт" или терасата на Пламен Георгиев“. Това рече г-н Цацаров от трибуната на НС. От прокуратурата му удариха рамо със съобщение, че проверката на ултра луксозния апартамент на Цветан Цветанов не открила нищо незаконно.

 

Какво следва?

Цветан Цветанов трябва да бъде възстановен като втория човек в ГЕРБ, председател на парламентарната група на партията, председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност, председател на предизборния щаб и т.н. и т.н. Редно би било Борисов да му се извини и овъзмезди за понесените политико-морални щети.

 

Цецка Цачева, милата, и тя трябва да се върне като министър на правосъдието, а Дани Кирилов-Барни Ръбъл да се окаже отново депутат.

А горкият Пламен Георгиев-Пацо Терасата? Той бе заточен чак във Валенсия, вместо да участва в надпреварата за главен прокурор, например. Да не би да е имало заговор срещу него, за да стане Иван Гешев обвинител №1, а Цацаров да му седне в стола? На такова прилича…

 

Йорданка Фандъкова и тя удари по премиерския авторитет. В подредената фотоизложба "Спортът в София през годините" Бойко Борисов се появи в мащабно фото като футболист. С екип на Нова тв, когато тя още не бе на Кирил Домусчиев… Изложбата ще бъде открита на 2 юни – Ден в памет на загиналите за България – току до НДК. Фандъкова със сигурност е искала да се хареса на Борисов, но вместо това предизвика цунами от подигравки в мрежата. Случайно ли го направи? Или от глупост?

 

По същата логика Борисов би могъл да се появи в редичката и на художниците (имаше такова идиотско предложение преди години), защото нарисува схемка на Южен поток, подари я на Жан-Клод Юнкер и той си я закачи в кабинета.

 

Да го сложим и до Андре Ленотр, кралският архитект, създал паркове-шедьоври в Париж, защото отглежда магнолии в Банкя? 

 

Да му поставим портрета и сред водещите медици, защото на един от брифингите каза: „Аз като добър доктор не мога да предпиша такава рецепта…“.  

 

Пропагандата е важна част от политиката. Фалшивата пропаганда обаче разкрива истината за държавното управление. Казали са го класиците.

 

Фрог нюз

 

П.П. Понеже действието се развива в България, ето какво ще стане. Цветанов и останалите няма да си потърсят правата по съдебен път, защото знаят с какви пари са пазарували и живеят като арабски шейхове. Но ще дрънчат, че са невинни, жертви на общественото мнение и гадните медии, които заблудили Борисов.

Фандъкова ще открие изложбата, а фотото с Борисов ще радва когото трябва. Фандъкова не я интересува народа, а шефът на народа. Иначе още щеше да е даскалица.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7096 |29.05.2020 Димитър Марков: Гешев ще трябва да даде оценка за Цацаров . 10| 6169 |28.05.2020 Сотир Цацаров: Докладът на КПКОНПИ не е вестник, за да има данни за ”Апартамент гейт” . 9| 5446 |27.05.2020 Фандъкова: Строим 10 нови детски градини . 8| 6647 |26.05.2020 Борис Бонев и Фандъкова станаха едно в ”полза на целия град и хората в него”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads