Реклама / Ads

 

0| 3106 |23.08.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 24 август 2018 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Йордан Бакалов - Стубел“ кв. „Манастирски ливади“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Луи Айер“ от ул. 418 до ул. „Луи Айер“ №227А

ул. „Тодор Попов“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Луи Айер“, ул. „Тодор Джебаров“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Стефанов“ ъгъла с ул. „Тодор Джебаров“.

 

На 24 август 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „Граф Игнатиев“ Център , се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

пл. „Славейков“

ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Граф Игнатиев“  

ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Генерал Гурко

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Граф Игнатиев“ на кръстовището с ул. „Георги С. Раковски“.

 

На 24 август 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „Народно хоро“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Народно хоро“ от ул. „Брезов рид“ до бул. „Овча купел“  

ул. „Крушовски връх“ от ул. „Буземска“ до ул. „Маестро Кънев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро“ на кръстовището с ул. „Брезов рид“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3774 |17.08.2018 Ето къде ЧЕЗ ще спира тока . 0| 3125 |15.08.2018 Вижте къде ще спира водата в София . 1| 3793 |10.08.2018 Въпреки, че отговаря на закона, БАБХ спира обществената поръчка за диагностика на чума . 0| 3281 |10.08.2018 Вижте къде ще спира токът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ