Реклама / Ads
0| 3687 |03.09.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Метохия“, кв. „Факултета“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Метохия“, ул. 306, ул. 302, ул. 316, жп линия София - Перник

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“, ъгъла с ул. „Метохия“ .

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх“, кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Акад. Петър Динеков“, ул. „Проф. Стойко Стойков“, ул. „Бяла мура“, ул. „Веселие“, ул. „Къпинка“, ул. „Проф. Алексадър Райчев“ и ул. „Теодосий Икономов“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Петър Динеков  “ ъгъла с ул. „Къпинка“.

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Емилиян Станев“ кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Акад. Вера Мутафчиева“ до ул.“ Асен Йорданов“

по ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Ген. Иван Колев“ до ул. „Емилиян Станев “

ул. „Вили Казасян“, ул. „Димитър Дюлгеров“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев “ ъгъла с ул. „Вили Казасян “.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Гина Кунчева“, кв. „Курило“ гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Гина Кунчева“ от ул. „Розова долина“  до ул. „Оброчище“

по ул. „Лале“ от ул. „Беласица“ до ул. „Гина Кунчева“

по ул. „Веслец“ от ул. „Беласица“ до ул. „ Гина Кунчева“.                             

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лале“, ъгъла с ул. „Гина Кунчева“.

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Разлог“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Първа Българска армия“ до ул. „Планинско цвете“, ул. „Разлог“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Планинско цвете “ ъгъла с ул. „Милан Делчев“.

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с  монтаж на изпускател на ул. „Данаил Крапчев“, кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Данаил Крапчев“ от ул. „Трифон Кунев“ до ул. „Йордан Стубел“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Данаил Крапчев “ ъгъла с ул. „Йордан Стубел“.

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Въча“, жк. „Сухата река“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Въча“, ул. „Пастирна“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Въча“№5.

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Прибойница“, кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Прибойница“, по ул. „Лотос“ от ул. „Прибойница“ до ул. „Николай Хрелков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лотос“ ъгъла с ул. „Прибойница“.

 

На 04 септември 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вучко Игнатов Даскалов“, с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Гълъбец“,по  ул. „Д-р Иван Стаменов“ от ул. „Гълъбец“ до ул. „Вучко Игнатов –Даскала“ по ул. „Вучко Игнатов-Даскала“ от ул. „Д-р Иван Стаменов“ до ул. „Ловджийска“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Д-р Иван Стаменов “ №10.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4024 |31.08.2018 Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока заради профилактика . 2| 4113 |30.08.2018 Прокуратурата: В десетки градове незаконно събират такси за детски градини, вижте ги . 0| 3481 |30.08.2018 Вижте къде ще спира водата в София . 2| 4259 |29.08.2018 Искат спиране на търга за „Струма“ заради трагедията в Своге

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads