Реклама / Ads
283| 14152 |28.07.2013 НОВИНИ

Владислав Горанов от ГЕРБ: Няма ГЕРБ 2, има само Бойко Борисов

.
Повечето от депутатите от соцпартията и от ДПС са мултимилионери. Според декларациите, които са подадени в Сметната палата, те са почти еднакви по имоти и пари, но имам убеждението, че тези данни не са всичко, достатъчон е да сидят само колите, с които идват на работа. Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият заместник финансов министър Владислав Горанов.
 

Той обяви, че не знае в ГЕРБ да има толкова богати хора. Не трябва да се губи нито един ден в почивка и отпуски, защото, както твърдят управляващите има страшно много работа, която трябва да се свърши, обясни Горанов позицията на ГЕРб по предложението за парламентарна ваканция.

Депутатът коментира и процесите, които теката в партията му. Периодът сега е оздравителен за ГЕРБ, когато сме в опозиция много хора със съмнителна репутация ни напуснаха и това е добре, каза, каза в студиото на БНТ бившият зам. - финансов министър. Сега си подреждаме партията и се надявам, че в един момент това отново ще ни върне към предишните позиции. Той изрази задоволство от факта, че някои хора сами са си тръгнали сами и не се е налагало това да става с вътрешнопартийни мерки. Това са хора, в които очевидно сме се излъгали и те не са оправдали очакванията, смята Горанов. Той не отрече, че тези процеси водят до спад на доверието, но не смята, че може да се върви напред без раздялата с определени хора.

Няма как да има ГЕРБ 2, категоричен бе заместникът на Симеон Дянков във финансовото министерство. Партията ни се води от Бойко Борисов, без него не се заблуждавам, че е възможно да съществуваме без него. Той призна, че това е една лидерска партия и много зависи от нейния лидер, но уточни, че не е сериозно няколко бивши депутата да имат успех.

Едва ли има пряка връзка между фактът на нашето връщане в Народното събрание и ескалацията на напрежението около сградата, смята депутатът от ГЕРБ. Тази нощ се допусня подценяване на ситуацията и това доведе до проблемите, трябваше просто да се изчака, вероятно тогава нямаще да се стигне до ексцесии.

Управляващите са длъжни да успокоят обществото и да върнат доверието в политиците, смята Горанов. Той отрече, че е имало сигнал, който е свалил депутатите от ГЕРБ от автобуса. Според Горанов полицията е била достатъчно, за да спре проникване в сградата и депутатите вътре са били в безопасност. Депутатът от ГЕРБ смята, че е необходимо правителството да нормализира обстановката, като изпълни исканията им. Но е убеден, че повече управление на сегашното правителство ще доведе до по-бързо възстановяване на доверието в партията на Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5155 |23.07.2013 ГЕРБ: Не сме под прикритие . 33| 5666 |15.07.2013 НЦИОМ: ГЕРБ: 22 - 23 %, БСП - 19 - 20 % . 78| 5219 |11.07.2013 ПАСЕ към ГЕРБ: Върнете се в парламента . 39| 5676 |07.07.2013 Борисов към отлюспилите се от ГЕРБ: Отцепването ви е прибързано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads