Реклама / Ads
28| 4900 |24.07.2014 НОВИНИ

ВМРО и НФСБ: Никога в съюз с ДПС

.
Да се обединят тези, които изповядват патриотичната идея и националната кауза.Това са около 13-14% от гласуващите. Няма леви, няма десни, има национални интереси.Около тази теза се обединиха лидерите на новия Патриотичен съюз Красимир Каракачанов от ВМРД и Валери Симеонов от НФСБ в "Още от деня" по БНТ.
 

ВМРО никога няма да избере онази конфигурация, в която участва ДПС, както и колегите от НФСБ. Аз съм доказал, че не избирам ДПС. Не че е турска партия, а е една изкуствено създадена партия, заяви Каракачанов и така отговори на питане на бившия си съюзник Бареков..Този въпрос ме обижда, бе отговорът на Симеонов За коалиция е рано да се говори, за каквато и да била форма на коалиция. Ние ще подкрепяме всички решения от полза за България, допълни той.

На въпрос канили ли са за коалиция и "Атака" Валери Симеонов отвърна: Да, но без ръководството и парламентарната група. Каним всички структури на "Атака" да се присъединят към нас.

Най-накрая българската нация не трябва да се дели.Това бяха конфронтационни линии, които се прокарваха 25г. от управляващите партии, посочи лидерът на  ВМРО.

Заложили сме мерки за повишаване на благоденствиетож на хората и за решаване на демографския проблем, каза Симеонов.Ние трябва да имаме национална доктрина, да имаме пътна карта, за да знае българският народ какво прави, допълни Каракачанов.Ние сме издигнали доктрината проф. Григор Велев и сме я издигнали като наша програма, каза още лидерът на НФСБ.

Не дай си Боже президентска република с този президент, заяви Симеонов.Но президентът трябва да има законодателна иниатива, да иска например вот на недоверие, допълни и Каракачанов.Простите хора не са нашия електорат. Русофобството и русофилството не е актуална терминология в момента, заяви Симеонов.Или си патриот, или не си,включи се и Каракачанов.

"Южен поток" без полза не ни трябва, категоричен бе Симеонов. Ако от "Южен поток" печелим, да, потвърди и Каракачанов.Попитайте министър Стойнев, защо цената на "Южен поток" скочи двойно и тройно, зададоха въпрос и двамата.

Може да са десет депутати в 43-ия парламент, но ако обърнат колелото на историята са достатъчни. 110 безлични фигури не могат да направят това, което десет патриоти, посочиха лидерите.

На този момент няма да правим коалици, ще подкрепяме всичко, което е в полза на България, категорични бяха и двамата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6145 |24.07.2014 ВМРО пред Фрог: Ексдепутатът Д. Аврамов се представя за наш отцепник . 29| 5072 |24.07.2014 Официалeн развод на ВМРО с Бареков . 6| 4731 |21.07.2014 В. Симеонов пак напира за коалиция с ВМРО . 19| 11646 |17.07.2014 Корнелия Нинова:Никога не съм членувала в СДС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads