Реклама / Ads
0| 3262 |10.05.2022 НОВИНИ

Военният експерт Павел Лакийчук: Руските ракети са несъвършенни, затова удрят и цивилни обекти

.
Фактът, че руснаците поразиха цивилни цели, е проблемът на несъвършенството на тяхното ракетно оръжие. Одеса е бомбардирана с крилати ракети, главно от морето, от Черноморския флот. Частично – от въздушното пространство над Каспийско море. цел е унищожаване на инфраструктурни съоръжения. Както директно в Одеска област, така и групировката на въоръжените сили на Украйна, която действа в тази посока, която демонстрира способността да изтласква противника в морето от Одеса.
 

Опитват се да унищожат летища, писти. Това се дължи на ефективното използване от нашите моряци на безпилотни летателни апарати „Байрактар“, които създават сериозни проблеми на руснаците, в частност в района на Змийския остров в близост до устието на Дунав. И се опитват да разберат, къде крият нашите противокорабни системи и ударни системи. И по този начин те се опитват да унищожат всички потенциални места на тяхното местоположение. Стигат до града - много е страшно. Загиват цивилни.

 

Да се ​​каже, че руските ракетни резерви вече са изчерпани, е опит да се разкраси реалността. Всъщност можем да кажем, че руснаците до голяма степен - 50-60 процента - са използвали съвременните средства за въздушна атака: нови крилати ракети "Калибър", "Оникс", "Яхонт", балистични ракети "Искандер". Но да се каже, че руснаците са изразходвали ракетите, не е точно.

 

От самото начало на операцията те също започнаха да използват остарели съветски ракетни системи, от които имат много, които се намират в складове, които руснаците изведоха от въоръжените си сили преди няколко години и прехвърлиха в бази за съхранение. Въпреки това продължават да се използват Точка-У, Х-22 и редица много стари ракети. Проблемът е че, че тези ракети са не само технологично остарели. Технически са остарели. А фактът, че ще летят до неизвестно къде, е много по-голяма вероятност от тази на по-модерните ракети.


Крилатите ракети винаги са най-трудната въздушна цел. Независимо дали това са стари ирански ракети, китайски ракети, руски ракети. Това са сложни въздушни цели с малка ефективна зона на разсейване на радарния сигнал. Те са трудни за откриване, така че винаги има шанс някои от ракетите да пробият и да ударят някъде в тила ни.

 

Превод: Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 14225 |10.05.2022 Военен експерт: Путин ще принуди Лукашенко да удари в посока Луцк и Лвов . 0| 26926 |10.05.2022 Експертът Иван Хиновски разкри: Забрана за добив на шистов газ в България дойде от ”Газпром” . 0| 5346 |10.05.2022 Путин заръча на експертите да намерят решение за търговията с ”неприятелските държави” . 0| 4141 |09.05.2022 Асен Василев свиква на пожар експертен съвет на управляващата коалиция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads