Реклама / Ads
30| 39571 |10.09.2021 ГЛАСЪТ

Да воюваш с армията на корупцията е достойно, но без ”къртица” в отбора

.
Арх. Виолета Комитова Източник: БГНЕС
Очевидно е, че служебният министър на регионалното развитие и благоустройството – последното явно за благозвучие, - арх. Виолета Комитова води истинска война с бившите управляващи, които отричат всичките й разкрития за изчезнали десетки милиарди през АПИ и „Автомагистрали“. Комитова е въоръжена с факти, документи и много доказателства.
 

Те отвръщат със залпове от манипулации, лъжи и контраатаки, които отричат дори очевидното. Пуснаха в ход и протести на работници и служители, които искат неизплатените им пари, но не казват кои фирми представляват, нито колко милиона са получили техните работодатели предварително за работа, която ще бъде свършена… някой ден.

 

Срещу експертът Комитова се изправя в целия си „страховит“ ръст Николай Нанков, който повече от година играеше ролята на „куфар“ в джипката на експремиера Борисов. И Нанков напада като ужилен, защото зад гърба му е боса Бойко и онези фирми, на които е бил посредник. Нанков няма алтернатива - или защитава до последна капка кръв, или му стоварват всички грехове и става клиент на бай Ставри.

 

Министър Комитова обаче има по-голям проблем – вероятна „къртица“ в екипа. Не е преувеличено. Нека изгледа записа с участието на нейния заместник Иван Шишков по бТВ тази сутрин. Да чуе как бяга от отговорност и заобикаля болезнените теми. Чии интереси защитава този човек? Още ли е близък с Борисов както е бил като архитект на Банкя? Разбира се и бТВ се включват в тази игра, като след него дават думата на Нанков, който може и да е географ по образование, но без да му мигне окото твърди, че Комитова лъже и манипулира. Атакува нея, а не Шишков.

 

Трудно е да воюваш с машина, захранвана над десет години с милиардите от бюджета, но тройно по-трудно е, когато предатели се спотайват в крепостта.

 

Няма малки предателства, учи класикът.

 

Витали Роник

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 63| 19634 |11.04.2020 Цонев, вместо от свободата на словото, да се лишим от ДПС, мафията и корупцията, а? . 15| 12801 |03.04.2019 За КОНПИрите, Цецо и корупцията . 19| 20343 |09.10.2018 Гражданският щурм срещу цитаделата ”Фандъкова” е щурм срещу корупцията и лъжите . 10| 14354 |15.06.2018 Пламене, продължавай да трошиш гръбнака на корупцията, както се разбрахме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads