Реклама / Ads
81| 6091 |18.03.2014 НОВИНИ

Волен приветства Стойнев и оплю Борисов за ЕРП-тата

.
Волен Сидеров приветства действията на настоящия енергиен министър Драгомир Стойнев, който заплаши ЕРП-тата с отнемане на лицензите и национализация.Той се скара и с водещата на "Лице в Лице" по bTV Цветанка Ризова, която, според него, е на страната на нерешителния ЕС в конфликта между Украйна и Русия.
 

Според лидера на "Атака" ЕС е дал парите на европейците на фашисти и бандеровци в Украйна без да пита гражданите на страните-членки на съюза.По информация на членове на националистическата партия, участвали в изборите в Крим, всички е преминало спокойно и е нямало гласуване под дулата на автомати.


Сюблимният и най-успешен ръководител на България Бойко Борисов само говореше, че ще отнеме лицензите на ЕРП-тата. Аз настоявах да го направи, но не ме послуша. Това каза водачът на „Атака” Волен Сидеров пред Би Ти Ви. Според него лидерът на ГЕРБ е паднал от власт именно заради ЕРП-тата.

Борисов само говореше и плашеше енергоразпределителните дружества и накрая абдикира, за да не бъде свален с преврат, обясни Сидеров.

Волен Сидеров коментира решението да не се изслушат декларациите на парламентарните групи за ситуацията в Крим като бягство от проблема. "Явно управляващите отново решиха да си крият главата в пясъка. Поискахме извънредно заседание на НС за ситуацията в Крим, но сега разбирам, че точката е отменена.

Трябва да признаем референдума в Крим и да защитим сънародниците си". Според Волен Сидеров българите се страхуват от извършителите на преврата в Украйна. "Те са бандити. Ако България се присъедини към санкциите на ЕС ще бъдем най-потърпевши. Това ще ни донесе милиардни щети", категоричен е Сидеров.

Какво е направил ЕС за България, попита Волен Сидеров. "За екстремистите в Украйна са готови да изсипят 11 милиарда долара от общите пари в ЕС, а ние получаваме само 1/4 от средствата на останалите страни-членки. Нашата политика е Европарламента ще бъде да се разруши пирамидалната структура на ЕС, да не ни третират като страна от трета категория". Според Сидеров този съюз е порочен и трябва да се "разтури" в този му вид.

България трябва да води суверена политика и да защити националните си интереси. При тази ситуация нашият интерес е да бъдем в добри отношения с Русия, защото тя е енергиен гигант.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5771 |18.03.2014 Обвиненият за убийство Кичатов доволен от референдума в Крим . 47| 5645 |13.03.2014 Стойнев, категорично: "Южен поток" продължава . 24| 5284 |10.03.2014 Стойнев: "Южен поток" е от национално значение . 16| 5361 |01.03.2014 Министър Стойнев: Връщаме пазари и позиции в арабския свят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads