Реклама / Ads
13| 4020 |30.09.2021 НОВИНИ

Волен Сидеров предлага ”развод” с НАТО

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
“Не ми е за първи път да се кандидатирам за президент. Бях на балотаж с Георги Първанов през 2006 година. Има аналогия между него и Радев. Първанов минаваше за руския човек, а се оказа най-натовският. Октомври 2006 година бях на балотаж с Първанов, а не със СДС, с десните, които бяха за него. А всичко ляво-дясно беше срещу мен. Радев минава за „руския човек“, моля ви се, това е „натовски офицер“.”
 

Това каза един от кандидатите за президент за предстоящите избори на 14 ноември Волен Сидеров в предаването “Лице в Лице” по БТВ.

 

"Той е завършил школата на НАТО, под шапката на ЦРУ, в САЩ. Той направи кампанията „Три морета“, която е фронтова линия срещу Русия, в която България беше домакин. Подписа две декларации в Кошице и Букурещ, в които се казва, че Русия е окупатор и е враг номер едно. Всичко това той го прикрива леко, за да не му пречи на изборите." - допълни той.


“Аз съм анти натовец. Аз съм автентичен български човек, който не иска да се караме с Русия.  Следващото правителство, защото сега ще го скалъпят със сигурност - като кубчето рубик, ще направят следното, имайте думата ми, може дори да се обзаложим: Те ще признаят Истанбулската конвенция, ще направят още 4 американски бази, ще направят още обучения в Черно море. Ще дооунищожат средната класа в България и няма да дадат път на АЕЦ Белене, това го обещаха тия осмуканите момчета с трапчинките.” - каза Сидеров.


“Ние не трябва да сме част от военни блокове. Нима като не си се оженил за някого един път, не може да се ожениш пак ли? Аз съм с два развода. Ние може да се разведем с НАТО.Защо да не сме първите в разводите? Можем да го направим - заради по-доброто бъдеще. Сегашното ни участие в НАТО означава това, те направиха учение в Черно море, загина българският офицер майор Терзиев – той бе свален от чуждестранен център, който насочваше полета и точно заради това не обясниха коя е причината. Ставаме маша в ръцете на американците, които искат да ни използват срещу Русия.” коментира той.


Относно напускането на парламента и отказа си да остане общински съветник той коментира: “Бях избран за парламента, но се оказа, че нямам ресурса за влияние. И ме питат хората, какво направи и какво да отговоря. По-добре да излезеш. Какво да направя да стоя и да го играя общински съветник, да не говорим, че съветите се правиха онлайн цяла година и половина  - пълна перверзия.”


Мнението на Сидеров за мерките срещу коронавируса е следното:


“Мерките срещу ковид ги атакувах. Те са незаконни. Не е така по целия свят. В момента е здравен фашизъм. Забраняват ти да пътуваш. Не искам вие да се грижите за моето здраве, не благодаря. Защо правителствата не отидат  при хората и да разберат как да ги излекуват от хронични болести, а не как да правим компании Х трилионери. Къде отиде свободата на пътуване? Сега е много по-лошо времето от комунизма. Ние сме концлагеристи. Слагат ни печат, сега ни слагат чип.Сега времето може да се сравни с времето на Втората световна война и вечерния час. Това не е добре, това е пропангандиране, по всички медии всички започват с ковид, Това е здравен фашизъм.”


Във връзка с новия политически проект на бившите министри Кирил Петков и Асен Василев Сидеров коментира: "Тези двамата аналозите на Иван и Андрей? Единият беше министър 2013, другият основател на ДБ и беше уж проводник на соросоидната част в България.”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 3836 |29.09.2021 И Волен Сидеров е кандидат за президент . 0| 3409 |28.09.2021 Нинова: Предлагаме 4 конкретни мерки, които ще доведат до намаляване на цените за домакинствата . 4| 5485 |27.09.2021 Иван Нейков: Това, което предлага правителството, е за преодоляване на последиците, а не за премахване на причините . 4| 3396 |23.09.2021 Брюксел предлага универсално зарядно устройство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads