Реклама / Ads
26| 8771 |13.06.2020 НОВИНИ

Завоалирани коментари от премиерския джип за Васил Божков

.
Бойко Борисов
Завоалирани, но пък хапливи реплики от членовете на кабинета и пресцентъра на Борисов се чуват от премиерския джип. Министър председателят днес празнува 61-вия си рожден ден, но наред с това е решил и да инспектира строителството на АМ “Хемус”.
 

В компанията на Борисов са пресаташето му Севдалина Арнаудова, зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и финансовият министър Владислав Горанов, който Борисов шеговито нарече “портмоне”.

 

След продължителни обяснения за процеса на строителство, премиерът отбеляза тежката работа, която извършват строителите на обектите.

 

"Тези момчета, които работят тук имат, майки, жени, деца, те са герои", коментира Борисов.

 

А Севделина Арнаудова, за която стана известно, че е купила с мъжа си къща в софийското село Бистрица за 1 млн. лв. допълни премиера:

 

"Да, но героите в България са скрити зад анонимни IP адреси".

 

Това изказване насочва към Васил Божков и разкритията, които хазартния бос прави в социалните мрежи, докато все още се намира в Дубай. ФрогНюз припомня, че тази сутрин беше поредната скандална порция, в която бизнесменът публикува кореспонденция с премиера, но този път телефонният номер бе показан, а чатът бе на латиница.

 

Скандалите в кабинета “Борисов 3” се множат. Нови проблеми за управляващите изникват всеки ден, а вчера повод за коментари бе скандален аудиозапис, който изтече в пространството. На него премиерът с вулгарен език адресира политически събития от пролетта на 2019 г., дават се и обидни квалификации на председателката на Народното събрание Цвета Караянчева. А днес сутринта бизнесменът Васил Божков пусна нова порция съдържание от личните съобщия, за които твърди, че е разменял с Борисов.

 

"Такива неща не ме впечатляват", казва Борисов

 

"Ето това може да ме накара да се замисля или да ме натъжи, ако спре", коментира Борисов и показа с ръка строителните дейности.

 

"Няма да спре", побърза да увери Нанков.

 

"Портмонето отзад казва, че нямаме пари за строителство", пошегува се премиерът, а  думите му предизвикаха и оживление в джипа.

 

Министър Горанов не само  "ги е усвоил, но и ги е превел вече” - „на специална сметка”, отсече Нанков.

 

"Още преди две години", съгласи се с усмивка Горанов.




Много голям е напредъкът на АМ „Хемус“ в района на Боаза. Огромна земна маса е извозена, изграждат се впечатляващи съоръжения. В цяла Северна България се строи на пълни обороти.

Posted by Бойко Борисов on Friday, June 12, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6249 |10.06.2020 Калоян Методиев: На базата на откровено фалшиви социологически изследвания се правят само фалшиви анализи и коментари . 20| 14319 |21.02.2020 Фейсбук ври от коментари след разкритията на ”El Periodico” и реакцията на Борисов . 0| 3577 |05.01.2020 Педро Санчес не получи одобрение за премиерския пост в Испания . 3| 4695 |12.11.2019 КНСБ: Внимание! Уволняват работници заради коментари във Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads