Реклама / Ads
4| 5625 |07.12.2014 АКТУАЛНО

15 мин майка с две малки деца била в компанията на тигъра беглец

.
Източник: Булфото
Майка с две малки деца е прекарала около 15 минути в компанията на избягалия тигър Мъри. Това разказа самата жена. "Обадих се за помощ на 112, а оттам ми казаха: "Вие се шегувате", разказа Емилия Николова.
 

Емилия Николова описа и бягството на тигъра. В този момент, малко преди 12.00 часа на обяд, в залата е имало около 20 души - възрастни и деца. Тигърът просто е бутнал вратата на клетката и е излязъл без никакво усилие. Почти всички посетители на залата са успели веднага да напуснат помещението. Емилия Николова обаче е била с двете си малки деца - на 1 и на 4 години и тъй като тигърът се е намирал на пътеката между нея и изхода на залата, не е посмяла да побегне с двете деца.

 

Близо 15 минути са се крили зад изкуствено храстче, разположено в близост до изкуственото езеро в залата. Опитът й да получи помощ на телефон 112 е бил неуспешен, защото първо от там са й казали, че вероятно се шегува. След като ги е уверила, че въобще не се шегува и че има нужда от помощ, са й казали: Ами изчакайте. Ще видим на кого да прехвърлим вашето обаждане, и са пуснали музика. Емилия се е притеснявала, че разговаряйки по телефона, гласът й може да привлече вниманието на тигъра. Затова е затворила телефона и в този момент е видяла как двама души, които явно работят по ремонта на въпросната зала, й правят знак да върви към отворената врата на едно от сервизните помещения, които се намират в близост до клетките на големите хищници и диви котки. Така Емилия успява заедно с децата си да се измъкне към една от тези стаи, едно от тези сервизни помещения, откъдето пък й отварят малко по-късно врата навън. Това, което неофициално съобщиха от пресцентъра на Столичната община е, че е упоен, но все още не е заспал, съобщи БНР.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 11280 |27.11.2014 Директорът на 105 СОУ: Оценки до IV клас не стресират децата . 5| 8079 |24.10.2014 Лекари пред Фрог: НЗОК е майка на частните болници и мащеха на държавните . 3| 6240 |10.10.2014 Известни личности с децата си подкрепят кампанията на KWIAT за скирининг на детското зрение . 17| 6511 |08.10.2014 Цветан Василев: Крадецът вика дръжте крадеца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads