Реклама / Ads

 

0| 4480 |14.09.2020 АКТУАЛНО

На 25 септември в София и 26 септември 2020 във Велико Търново, неврохирургът доц. д-р Токташ ще проведе безплатни консултации за българските пациенти.

.
Токташ ще проведе напълно безплатни консултации за българските пациенти. Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе доц. д-р Зафер Токташ ще проведе напълно БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 25 септември в София и 26 септември 2020 г. във Велико Търново.

. Неговото гостуване отново е по покана на управителя на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата ни да предоставим достъп до най-новите и модерни иновации в медицината, терапии и методи на лечение.

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга относно възможностите за лечение на своето заболяване. Това, което трябва да направят пациентите, желаещи да се възползват от безплатната консултация със специалиста, е да се обадят на телефоните на здравния център +359 879 009 742 и +359 87 850 0940, и да си запишат час за консултация.

Както и досега безплатните консултации са насочени:

·         към пациенти с вече установени заболявания

·         към тези, нуждаещи се от второ мнение

·         към пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност - Турция

Кой е доц. д-р Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва мединцинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно набляга в областта на гръбначната хирургия.

В работата си той използва последните технологични възможности за лечение на:

·         лумбална дискова херния

·         цервикална дискова херния

·         тумори на гръбначния стълб

·         Тумори на гръбначния мозък

·         Сколиоза

·         Малформация на Киари

·         и други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори с помощта на най-съвременната в световен мащаб медицинска апаратура.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ в София на 25 септември и във Велико Търново на 26 септември 2020г., трябва да си запишат час предварително на:

·         телефоните на „Медикъл Караджъ“: +359 879 009 742 и +359 87 850 0940

·         да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

Имайте предвид, че прегледи няма да бъдат извършвани по време на консултациите. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат  пациентите към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 31| 17642 |03.09.2020 Полицай към датски репортер в София: Заминавай щот щи набия шамарите /видео/ . 12| 7393 |01.09.2020 Поетът Николай Милчев: На 2 септември през целия ден ще бъде дванайсет без пет! . 17| 5604 |26.08.2020 Протестиращите от блокадите в София са обявили акция при откриване на новия лъч на метрото . 21| 11662 |27.07.2020 Психолог: Антропо̀логчето Хараланчо каза, че живеело в центъра на София и много го дразнели протестиращите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ