Реклама / Ads
7| 17645 |05.08.2013 АКТУАЛНО

7 идеи за летен секс

.
Секс на плажа е най-баналното нещо, което ще чуете през тези месеци. Не го отхвърляме, но има много други места, които са по-романтични и предлагащи по-голямо разнообразие.
 
Предлагаме ви няколко изптани и оригинални решения.


1. Секс в пробната.

Не пропускайте възможността да придружите своята любима, когато отива да си купи бельо. Може пък тя да бъде с вас, когато си избирате нови бански, боксерки или бермуди. Положението е ясно: докато тя мери новите си бикини или прашки, е достатъчно само да се приближите до нея, все едно и помагате. Разбира се, има вероятност, да ви спипат на място, затова не се развихряйте в някое малко квартално магазинче, а в някой МОЛ. Там няма да сте център на внимание, а и климатиците работят с пълна пара.

Има и рискове, но си заслужава да опитате


2. До отворения прозорец

Не пропускайте тази възможност. До продореца има десетки варианти за прекрасен секс. Най-добре е все пак мъжът да подходи към жената отзад. По-безопасно е. Не препоръчваме някой да се прави на мачо излишно и да вдигне любимата си на перваза. От втория етаж нагторе това е силно рисковано. Мисълта, че някой съсед или преминаващ по тротоара може да ви види само засилва емацията и възбудата от акта. Ако си падате по драматизма по време на оргазма не се въздържайте – викайте на воля. Какво ви пука за другите?

До прозореца адреналина се вдига бързо


3. Секс в палатка – о-хо...

Само мързеливите не ходят през лятото в планината или на палатка. Разбира се първата възможност за близост е да разгледате опакото на листата – има стар такъв лаф: „Ела със мене под дъба, да видим опакото на листата”. Тревата е мека, сянката е прохладна, тишината – възбуждаща. Не пропескайте такъв миг.

Палатката е другата съблазнителна възможност. Прохлада, тишина, свеж въздух, песента на птиците. Внимание: запасете се със средства срещу комарите! Могат да ви развалят кефа тия малки гадове... Гората и палатката са много подходящо място за депутати и министри, които се крият от протестиращи. подходящо е също за социалисти, които тренират за поход към Бузлуджа, но да внимават с хапчетата...

Романтика, а и далеч от чужди погледи

 

4. На чуждо място

Случва се и това: приятел да ти даде ключа да поливаш цветята. Обаждай се на гаджето и отивайте веднага. Цветята са си цветя, но един хулбав секс в чуждата кухня или спалня е нещо силно освежаващо. Смяната на обстановката, според сексолозите, е винаги стимулираща. Убедете се сами.

В чужда кухня можете не само да готвите...


5. На ресторант или дискотека

Екстремно преживяване без всяко съмнение. Да, могат да ви засекат в тоалетната, но нали в това е тайната на удоволствието. Правете го с приятелката или съпругата си, защото размените винаги носят големи опасности. Важно е да не сте прекалили с алкохола – може да развали всичко. Пиянският секс не влиза в зоната на удоволствията.

В тоалетната на ресторанта всичко е бързо и задъхано


6. Плодово удоволствие

Лятото е сезонът на плодовете. Не се колебайте и пазарувайте смело. Ягодите могат да се поставят все по-ниско и ниско от женския корем... Бъдете готов за тази „операция”. Номерът става и с кубчета лед, стига да не сте пипнали някоя лятна настинка. Към плодовата диета прибавете сметана – няма да навреди. Всъщност, в крайна сметка става дума за витамини.

Какво съчетание само


7. Терасата предразполага

Ако сте на хотел, разгледайте първо балкона. Един стол е достатъчен, да предприемете едно незабравимо преживяване. За предпочитане е сутрин и вечер – все едно съзерцавате панорамната гледка. Седне ли любимата в скута ви – времето спира. Особено ако единствен свидетел е луната. И без пиячка, защото някои вече пострадаха, дори и фатално от неочаквания полет и закона за земното притегляне...

Политиците да се оглеждат за папараци...

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 12267 |28.04.2013 Хайде на секса с Великденска промоция . 25| 7930 |03.12.2011 Българите мислят за секс 20 пъти на ден . 10| 8607 |03.01.2011 Сексът вади сесията по бг университетите . 16| 5953 |26.11.2010 Ц. Цачева: Бих ходила пеша; правим икономии с летенето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads