Реклама / Ads
0| 10863 |18.03.2022 АКТУАЛНО

А ако има достатъчно доказателства, че Борисов е рекетирал и е корумпиран? В Банкя и „Младост“ имаше заря

.
Върхушката на ГЕРБ събира кадри от страната на петъчен протест в подкрепа на своя партиен ръководител Бойко Борисов, който бе задържан в четвъртък вечерта. Към правителството и МВР се изсипват всякакви обвинения, включително сравнения с времената след 9-ти септември 1944 година.
 

Разбираема е реакцията на засегнатите партийни другари на Борисов. Без него те губят кураж и мечтите си скоро или някой ден отново да са министри и печелещи милиони от обществени поръчки. Без Борисов властта им се изплъзва.

Ами ако престъпленията, които витаят във въздуха се окажат верни? Че за тях има достатъчно доказателства, свидетелства и документи? Нима е нужно да се доказват факти като:

 

- Най-бедната страна в ЕС;

- Най-висока смъртност;

- Най-корумпирана страна в ЕС;

- Най-лошо здравеопазване;

- Най-лоши пътища;

- Най-висока неграмотност;

- Най-много емигранти на глава от население;

- Наляти 3 милиарда на Москва за Турски поток и пр., и пр.

 

Бивши министри на Борисов смело твърдят, че акцията е скалъпена, прикрива нещо друго, измества общественото внимание и пр. – все неща, били тяхна практика 12 години.

 

Колкото до крясъците, че се действа по комунистически, запомнете веднъж за винаги: Борисов е комунист, който е отказал да се деполитизира през 90-те, той е част от СИК, баща му е комунист, служител на МВР, Борисов е завършил школата в Симеоново, а около смъртта на дядо му витаят множество съмнения…

 

И още нещо: докато гневни гербаджии окупираха портала пред Националната дирекция на полицията в „Младост“, на стотина метра от тях се възпламени заря, по-голяма от новогодишните, дело на столичани, доволни, че най-сетне законът започва да се спазва. Заря имаше и в Банкя. Това е вид оценка на случващото се. Добре е медиите да обърнат внимание и на тези хора, не само на кахърните и възпалени гербаджии. Дванайсет години българите очакват справедливостта да се върне в България. Може арестът на Борисов да е крачка в тази посока.

Освен това вътрешният министър Бойко Рашков е известен като добър юрист, завършил Софийския университет.

Борисов не е бог или полубог, нито недосегаем.

 

Колкото до въпроса "Защо точно сега?" е извършен ареста е тъп. Истината е, че много отдавна това трябваше да се случи. Защото обществена тайна е грандиозната корупция, закриляна от Борисов и управлението му.

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 16092 |17.02.2022 Георги Кадиев: Не вярвам, че Бойко Борисов има само 99 000 лв. . 11| 43203 |15.02.2022 Залезът на един Борисов: Безкрайно сам в партийната централа обясни, че няма къща . 34| 77456 |01.02.2022 Борисов на тръни: Испания изпрати на МВР папки за „Барселонагейт“ . 15| 20384 |18.11.2021 Проф. Слатински: Политическият интерес е на Борисов, геополитическият на Ердоган, Герджиков-марионетчица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads