Реклама / Ads
0| 10090 |22.10.2007 АКТУАЛНО

Албер Елбаз или човекът от гардероба, който изкуши Дженифър Джейсън Лий

.
Модният гуру предизвика Ню Йорк и показа съвременната жена като модел, който може да се облича според философията. Елбаз превръща модата в есенция от чувственост и женски чар.
 

 

 

Александър Иванов 

Дженифър Джейсън Лий никога не е била сред онези култови актриси, които са предизвиквали особено внимание, нито с участието във филми, нито пък с някакви кой знае какви ексцентрични прояви. Но ето, че целия моден елит на Ню Йорк, а покрай това и на цяла Америка вторачи поглед в сладураната, след като се появиха нейни снимки, на които тя позира, облечена в дрехи на дизайнера Албер Елбаз.

sn.jpg
sn1.jpg sn2.jpg

„Преди съм виждал снимки на Дженифър Джейсън Лий и на почти всички тя бе облечена в черно, черно и само черно. Реших да променя нещо и предложих да облече бели дрехи, тогава и очите и се промениха, погледът и стана съвсем различен отпреди.” – казва Елбаз. Разбира се, като актриса Дженифър, със своето излъчване и аура може да вдъхне живот на моделите. Елбаз смята, че червения цвят не носи само републиканско настроение, тъкмо обратното, червеното може да бъде толкова сладък цвят, че да напомня черешки, гарнирани с крем или захар. „Червеното ми напомня екстремните човешки чувства, червеното предизвиква спомени в душата...” – споделя още Албер Елбаз. Междувпрочем неговите модели веднага се поръчаха с небивала бързина, вапреки че цените им са по джоба само на богати жени, най- ниската цена е от 2 895 долара, а по-шикозните рокли гонят цена от 8 500 до 10 долара. Дизайнерът твърди, че най- смешни са онези токшоута, в които се дават съвети как да се обличат и жените, и мъжете, това е нелепо по неговите думи, защото всичко трябва да бъде оставено на личния свободен избор, без да се робува на каквито и да е предразсъдъци. В изкуството, а моделите на Албер Елбаз наистина са изкуство може да се преминат всякакви граници, тук няма догми и закостенялост. Освен, че Дженифър Джейсън Лий ни демонстрира перфектност в модните изяви, съвсем наскоро – на 16 октомври ще се състои и световната премиера на филм с нейно участие – „Марго на сватбата”, дело на  Ноа Баумбах. В комедийната драма редом с Дженифър Джейсън Лий участват Никол Кидман и Джек Блек.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 18253 |21.10.2007 Почина известният български режисьор Вили Цанков . 7| 18586 |17.10.2007 Адреналинката Жана вдига тиража на Maxim с голи прелести . 4| 5971 |16.10.2007 И учениците на стачка, но против матурите . 1| 6053 |16.10.2007 Чеховата „Чайка” и вечните теми за човека на сцената във Военния театър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads