Реклама / Ads
28| 19213 |28.03.2018 АКТУАЛНО

Ало, колхозниците, на вас ли да дадат доказателствата за Скрипал?!

.
С всеки изминал ден живеем все по-добре.
Какво сте сте разкрещели, бе! Нямало доказателства за участието на Русия в отравянето на Скрипал и дъщеря му. На вас ли да ги дадат? Вие какви сте, че настоявате да ви уведомяват най-големите служби в света какво са намерили и установили?
 
Да не би някой в България да ви казва какво правят службите, които не са разкрили нито едно поръчково убийство? Вървете да крещите пред прозорците на Боко. Питайте го какво прави ДАНС, дето им плащаме огромни заплати. С нашите данъци дансаджии взимат по три хилядарки средно на месец. По пет хилядарки взимат депутатите, а вие чакате да ви дадат коледни и великденски трохи като на просяци. Искайте си изкараните с труд пари, ама ви е страх. Иначе сте зинали: Няма доказателства за Новичок! Не обиждайте руския патриарх! Путин го избраха седемдесет и кусур процента от народа! Да не сте родени някъде край Новосибирск, бе хора? Или до Болшой театър?

Нали ходихте на екскурзии в СССР и купувахте шевни машини и транзистори ВЕФ, извадени под щанда. Да приемем, че ви идва отвътре да сте русофили, което е доста съмнително. Защото автентичното русофилство е много по-различно от жалбите по Сталин и Путин. Само измекяри и кукуфелници жалят за колхозите и совхозите, байкало-амурската магистрала, Беломор канал, москвичите и партията-кърмилница.

Знаете ли, че над 500 000 руснаци умират от алкохолизъм всяка година? А че алкохолиците са около 5,3 млн души? От какво тези хора са жертви на спирта? От добър живот? Предизвиквате съжаление и презрение. Питайте децата и внуците си, дето са в САЩ, Франция, Германия, Дания, Англия… Те ще ви кажат дали искат да живеят в Съветския съюз или в Европейския съюз и белия свят. Дали заплати да са им в рубли или в евро и долари. Питайте ги, не мигайте на парцали. Защо мълчите за жертвите в руския мол? 63 загинали, от които 44 деца! Да видим дали няма виновният да е някой водопроводчик, а не безхаберни и корумпирани чиновници. А може група от Украйна, Великобритания и САЩ да е шетала там... Почернените родители и близки скандират оставка за Путин, а вие сте готови и от тях да го браните. Откъде се пръкнахте такива! Майките и бащите ли ви отгледаха или КПСС и БКП? Кажете го честно, бе, кресльовци. Путин Бог ли ви е, какъв е? Ако сте зле с мозъка идете на лекар, но спрете да бълвате глупости. Никой не обижда руснаците нито ги обвинява за нещо, става дума за мрачни субекти от мрачни служби.

Излагате себе си и семействата си, както и държавата. В кой век живеете? Знаете ли, че Москва е градът с най-много престъпления на глава от населението в цял свят. Над 500 тежки престъпления всеки ден. По 49 въоръжени нападения на нощ.

Мумията на Ленин е в ковчега, социализма също. Стига сте ревали по миналото, гледайте напред. Постарайте се да станете нормални русофили, които уважават културата, духовните ценности на един народ, моралните му устои, а не някакви комунистически сатрапи.  

 

Малина Желева,

живяла 6 години в СССР и 5 в Русия

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 13679 |28.03.2018 Илиян Василев: ГЕРБ се удави в казуса със Скрипал . 3| 9295 |27.03.2018 Цветан Василев е искал от Цацаров да бъде разпитан, стана ясно на делото КТБ . 19| 17129 |27.03.2018 Методи Андреев пред Фрог: Бойко Борисов има комплекси от двамата диктатори – Ердоган и Путин . 0| 8182 |26.03.2018 Проф. Слатински: А какво пише днес в страничката за исканията на Турция към нас?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads