Реклама / Ads
0| 52940 |09.06.2009 АКТУАЛНО

Андреа по цици на плажа

.
Фолкдивата участва в снимките на новото рекламно видео на най-популярната у нас напитка в летните жеги „Мастика Пещера”, които приключиха миналата седмица в курорта Слънчев бряг.
 

Дни след края им, в интернет бе качено скандално папарашко видео от снимачната площадка, от което става ясно, че наследничка на Галена в този сезон на дините е фолкдивата Андреа. Все още не се знае кой е авторът на материала, как се е добрал до сцената и най-вече как се е отървал след побоя нанесен му от охраната. Има непотвърдени слухове, че именно приятелят на Андреа – боксьорът Кубрат Пулев е пребил папарака и го е пуснал без да предполага за видеото.

В кадрите обаче кристално ясно се вижда пищният бюст и страстното непристойно поведение на певицата, която се забавлява с колегите си в почивката между снимките.







Големият наплив от почитатели на големите сочни дини успя да блокира сайта vbox7 за минути. Според коментарите на посетителите папарашкото видео бие тези на Парис Хилтън. Русата амбиция често попада под ударите на скандалите. Освен това видео, Андреа „изпъкна” тези дни с още едно папарашко видео от снимачната площадка на „Мастика Пещера”. Певицата на „Пайнер” потвърди, че ако намери авторът му ще търси саморазправа в съда. Рекламната кампания на разхлаждащата „Мастика Пещера”, която едновременно повишава мъжкото либидо и разгорещява страстите, и тази година обещава да бъде много секси и да влее свеж хумор и весело лятно настроение на екраните ни.
 






Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5930 |20.12.2008 Защо убиха Андреас... . 5| 5564 |07.08.2008 Никога не е късно да станеш за резил... на плажа . 5| 95830 |20.06.2008 Кубрат Пулев раздава крошета; Андреа - пак гола

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads