Реклама / Ads
9| 11692 |21.09.2010 АКТУАЛНО

Българинът - напомпан и зъл

.
мускулите били въпрос на имидж Източник: vipbody.wordpress.com
Мрежата бъка от оферти за стероиди.
 

Фитнесът е масов спорт и почти всички взимат анаболни стероиди
, разказва за БТВ дилър на стероиди в средноголям български град. Докато се приемат стероидите, те дават огромна сексуална мощ, добавя той. Едни от анаболите се трупали в организма, усвоявали се, давали ефект по-късно, други веднага, но при всички тях се получавала зависимост. Агресията била много силно подчертана при прием на стероиди, а другото странично явление била депресията.

В интернет безпроблемно може да се поръчат анаболни стероиди.
Сайтовете за тези "услуги" са огромно количество, сочи бърза проверка на Frognews.bg. Конкуренцията е голяма, затова се правят и намаления. В сайта anaboli.eu, напр. логото "Възползвайте се от големите намаления" се кипри най-отгоре. Там предлагат всевъзможни "екстри": Инжекционни Стероиди, Орални Стероиди, Хормон на растежа и пр. Подробно се дава информация как да инжектираме стероидите, какви са начините за отслабване (Само 40 лв кутията! Нека някой да бие тази цена! - гласи друга реклама в сайта).

В сайта steroidi.eu поръчките се правят он лайн. Там правят уговорката, че стероидите, които се предлагат в сайта, са със най-доброто качество в България. На въпроса "Защо цената е толкова ниска?", веднага се дава отговор "Защото препаратите се взимат от първа ръка".

"Анаболните стероиди съществуват от близо 50 години. Повечето популярни анаболни стероиди са известни от преди 80-те години. Стероидите започват постепенно да се променят след откриването им през 50-те години. Беше време, когато научните изследователи убеждаваха, че тестостеронът е отговорен за мъжествеността. Историческите бележки показват, че е имало хипотеза на един учен от преди 100 години, който не е успял да го докаже и се е провалил", информират пък от aronmen.hit.bg.

В anabolichealthstore.com
още при влизането най-напред ви информират, че пазарната количка ви е празна. И там може да се снабдите с всевъзможни инжекции, таблетки и пр., че даже и да смените валута.

Стероидите всъщност са синтетична субстанция, много близка до хормона тестостерон (мъжкият хормон). Тестостеронът е отговорен за проявата на типични мъжките характеристики – необходим в растежа и развитието на мъжките сексуални органи. Лекарите са използвали стероидите години наред с многобройни цели. На мъже с ниско ниво на тестостерон по рождение, обикновено им препоръчват стероиди, за да балансират хормоналното си ниво. Докато други стероиди, известни като кортикостероидите, се използват просто за да редуцират възпаления и отоци причинени от нараняване.

Последните няколко години лекарите започнаха да предписват анаболни стероиди на млади и здрави хора с препоръката, че те имат качествата да помагат на мускулите да се заздравяват и растат по-бързо.

Стероидите стават нелегални, когато се употребяват без лекарска препоръка. Това ги прави моментално продукти с особен статут на пазара (особено нелегалния). Анаболните стероиди могат да бъдат открити под формата на таблетки или спринцовки, които се инжектират директно в мускула. Тези, които целят бързото трупане на мускулна маса е необходимо да приемат два или повече видове стероиди. Те обаче се смятат за опасни и не се радват на лекарска препоръка.

Докато много хора, употребяващи стероиди са доволни от резултата, други се замислят за страничните ефекти. Най-често срещаните сред тях са – косопад, промяна в темперамента и настроението, повишено окосмяване на лицето (дори при жените) и огромен риск от рак на черния дроб. Като добавка към тези странични ефекти, злоупотребата с анаболни стероиди може да причини хормонален дисбаланс. При жените се отразява като придобиват мъжки характеристики. Наличието на твърде много тестостерон може да доведе до драстични промени в женското тяло. А при мъжете резултатите дори да са видими по различен начин са не по-малко опасни – нарушават нормалните функции и могат да причинят сериозни здравословни проблеми и дори смърт.

Анаболните стероиди по принцип не са опасни, но злоупотребата с тях категорично е. Затова употребата им без лекарско наблюдение съвсем не е препоръчителна.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8110 |17.09.2010 До защитниците на Алексей Петров: Бъдете спокойни! . 9| 7033 |13.09.2010 ВУЗ реже парите на отличниците си . 10| 8752 |12.09.2010 Компромат за подкуп взриви Сливен . 33| 6865 |10.09.2010 За "Жертвите на комунизма" ще говорят в Брюксел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads