Реклама / Ads
1| 7893 |27.05.2013 АКТУАЛНО

Бобо и Печенката пяха на бала на Петър - едно от 13-те деца от бедно българско семейство

.
Звезди изненадаха абитуриента Петър Иванов от Ново Оряхово. Младият борец беше специално поздравен от златния шампион на България - Армен Назарян.
 

Хип-хоп певецът Бобо и бийтбокс шампиона Печенката вдигнаха на крака абитуриентите и още повече зарадваха Петър и направиха празника му незабравим. Инициатор на изненадата е Национално движение „България си ти!“, тъй като 15-членното семейство е под крилото на сдружението повече от година.

В дома на семейството се събраха близки, съседи и приятели, за да отпразнуват изпращането на абитуриента. „Момчето заслужава да посрещне този празник на зрелостта достойно. Петьо, само напред и нагоре!”, пожела председателят на НД „България си ти!” Димитър Куцаров.

Специален гост бе известната журналистка Мартина Вачкова, която ще излъчи филм за семейство Петрови в предаването „Апартаментът“ по БНТ. Абитуриентът не скри вълнението си от неочакваната среща с Армен Назарян. Олимпийският шампион поздрави момчето и му пожела много успехи в живота, да продължава да се развива и да влезе в националния отбор по борба.

Петър едва сдържаше емоциите си и благодари за страхотната изненада и подкрепата. „Безкрайно съм развълнувана! Много благодаря на „България си ти!“, за това, че са до нас и в трудни, и в радостни моменти”, каза пък майката на Петьо - Веска Петрова.

От дома му до Спортното училище „Георги Бенковски“, Петър бе ескортиран от варненски мотористи и коли на НД „България си ти!“. С музика и снимки, завършващите се запътиха към ресторанта, където бе официалната вечер. Но изненадите не свършиха дотук. В заведението дойдоха Бобо и Печанката, за да поздравят абитуриента.

Момчето учи в Спортно училище в морската столица, занимава се със спорт от 7 клас, носител е на 2 златни, 5 сребърни и 10 бронзови медала от държавни първенства, национални и международни турнири. Участвал е на олимпийската квалификация в Полша за първите младежки олимпийски игри в Сингапур през 2010 г., Европейското първенство за юноши - Зрянин, Сърбия през 2011 г., и заема четвърто място на Международен турнир в Тунис през 2012 г.











Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8867 |27.05.2013 Васил Петров и „България си ти!“ изненадаха абитуриента Мариян от многодетно семейство от Гурково . 1| 7394 |24.05.2013 "Книги в метрото" за всички . 8| 6577 |21.05.2013 Оправдаха Йордан Лечков . 2| 7184 |18.05.2013 Как се касират избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads