Реклама / Ads
12| 5011 |12.05.2016 АКТУАЛНО

Ст. Делийски за Фрог: Бялата премяна на Местан няма да го направи по-чист

.
Страхил Делийски
На Лютви Местан му трябва чиста политическа писта. Трябва му голям партньор. Този партньор няма да е БСП, затова е твърде вероятно да го търси в посока ГЕРБ. Погледнато от тази перспектива изглежда логично Местан да отправя упреци към Станишев. Това заяви пред Фрог нюз политологът Страхил Делийски по отношение на твърденията на лидера на ДОСТ за президента на ПЕС Сергей Станишев, че е участвал в свалянето на кабинета Борисов 1.
 

Адекватно ли е обаче този тип вадене на информация от сивите зони на българския политически живот?! Местан се изкушава да подава на широката публика информация от задкулисието като по този начин се опитва да се облече в бяла премяна. Едно подобно разкриване на картите ще донесе краткотрайни дивиденти. Едва ли някой може да излезе сух, без поражения от този тип говорене. Няма как Местан да се изкара различен за нещата, които говори, категоричен е Делийски.

 

На въпрос дали са неизбежни предсрочните парламентарни избори, Делийски отговори: „Преди президентските избори е трудно да се каже. Те по определен начин ще пренаредят картината. Ще покажат как са позиционирани политическите играчи и ще зададат темповете на новия сезон. Няма технологично време за избори 2 в 1. Борисов вече мисли за нови избори. Новата ситуация в БСП отворя много широка възможност за бъдеща голяма коалиция”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 6456 |12.05.2016 Само във Фрог: Побои, ревност и мръсотия в бежанския център ”Военна рампа” . 9| 7059 |12.05.2016 Ев. Славкова за Фрог: Провокация е хипотезата, че Борисов и Плевнелиев ще си сменят постовете . 24| 9352 |12.05.2016 Кутев пред Фрог: Станишев не искаше Пеевски да е шеф на МВР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads