Реклама / Ads
46| 16407 |11.08.2020 АКТУАЛНО

Димитър Димитров: Президентът да разжалва Бойко Борисов в звание ”редник”

.
Президентът на РБългария и Върховен главнокомандващ Въоръжените сили на РБългария Румен Радев да подпише Указ с който да разжалва генерал-лейтенант Бойко Борисов във военно звание ”редник”!
 

На 1 септември 2001 година с указ на Президента на Република България Петър Стоянов Бойко Борисов е назначен на длъжност главен секретар на МВР и е повишен в звание „полковник“ от МВР. На 8 януари 2002 г. е удостоен със званието генерал-майор от МВР. На 25 юни 2004 г. е удостоен със званието генерал-лейтенант от МВР.

 

1. Не може български генерал да спи полугол в спалнята си, а до него 1 милион евро и кюлчета злато.


2. Не може български генерал да нарича български журналисти "мисирки", председателя на Народното събрание "Кърджалийска п...ка",
протестиращите наши деца срещу режима на кабинета "Борисов -3" тулупи и тъмни сили.


3. Не може един български генерал да псува наши и чужди политици.


4. Не може един български генерал да обижда вече трета година аса в авиацията генерал-майор Румен Радев, настоящ президент на РБългария.


5. Не може един български генерал да се заканва, че ще "изгори" евродепутата Елена Йончева- български журналист отразила през годините във филми и интервюта събитията в много горещи точки в света,
където са се водили реални военни действия.


6. Не може един български генерал сутрин да говори едно, на обяд второ, на вечеря трето, след като се наспи четвърто, като е забравил какво е говорил само преди един ден.


7. Не може един български генерал да нарушава Закона, който гарантира сигурността му, а сам да управлява държавната джипка вместо служител от НСО
и да кръстосва с нея ...цяла България когато си иска и както си иска.


Един български генерал-лейтенант трябва да е изградена личност с висок морал и уважение към пагона! Пример за българските офицери, генерали и адмирали.


Генерал-лейтенант Бойко Борисов за аморално поведение и уронване престижа на военната униформа и военно звание, трябва с Указ да се разжалва във военно звание "редник"!


Вече има подобен случай в началото на Прехода!


През 1992 г. по време на управлението на СДС генерал-полковник Кирил Косев е обвинен по политически причини и президентът Желю Желев подписва Указ № 109, с който му отнема генералското звание (но не го лишава от него) и го разжалва във военно звание „редник“. В указа, за който Кирил Косев научава от вестниците, е посочено, че „за деяния, граничещи с престъпления в МО и МВР, се отнемат генералските звания на ген. Косев от МО и на генералите Кумбилиев и Тончев от МВР“.


Димитър Димитров

кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление на Генералния щаб,
отдел "Нелегално разузнаване"
01.09.1978г.-01.09.1993г.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 12352 |12.07.2020 Проф. Димитър Луджев: Доган нагло демонстрира, че държавата му е бащиния. Гешев е прокурор-гангстер . 4| 8585 |18.06.2020 Ген. Димитър Владимиров: Не оневинявам НСО, но е трудно някой от него да направи снимките . 32| 7191 |06.05.2020 Президентът Радев: В модернизацията на армията няма място за угодни сделки и сметки за политическо оцеляване . 26| 6655 |31.03.2020 Президентът Радев: Премиерът да се смири, война не се печели с ограничения, глоби, насаждане на страх

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads